Baju raya keluargaku……ANGRY BIRD!

Cetak T shirt

T Shirt Raya Keluargaku Tahun 2011

Salam,

SELAMAT HARI RAYA….MAAF ZAHIR BATIN PADA SEMUA. Pada member2 yang melawat blog aku ni, Selamat Hari Raya aku ucapkan. Pada yang datang melawat skali skala pun Selamat Beraye jugak. Syedih rasanya…kejap je dah abih cuti dah….

Walaucamanepun, ari ni aku nak update cerita baju raya yang aku buat sendiri untuk family & family terdekat aku. Sebenarnya baju ni untuk budak2 jer tapi mak ngan bapak budak pun nak join skali jugak. Cuba tengok kat atas….skang ni kat pasar malam, glamer dengan baju Angry Bird…tu yang aku buat jugak tu. Cantik jugak nampak.

Cetak Tshirt

 

Untuk budak2 tu siap ada nama lagi kat lengan die….seronok budak2 tu dapat baju ni.

Cetak TshirtCetak Tshirt

Cetak Tshirt

Baju ni sempat buat 7 lai untuk anak2 + anak2 buah. Sonok diaorang……….

Cetak T ShirtCetak T Shirt

Kalau ada sape2 yang nak order…..bukan setakat Angry Bird, Smile Bird pun boleh. Cam biasa, emelkan ke adminkomisen@gmail.com atau call terus ke 0192254028 atau ke isteriku 0193643692.

Jumpa lagi……….

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 05/09/2011, in Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: