Bukan susah tempah T Shirt online sebenarnya…

Hai,

Jumpa lagi. Hari ni dah masuk 15 hari kita raya. Masih terasa lagi angin-angin raya. Puasa 6 pun belum abis lagi. Tinggal 3 hari je lagi. Liat le pulak nak habiskan puasa tuh….heheheh. Tapi kalau dalam bulan puasa tu rilek je puasa. Syaitan kot.

Tapi apa2 pun hari ni nak kongsi je tentang nak tempah T Shirt secara online. Mungkin ada yang rasa susah sebab duk jauh kot. Apa susah…..cuba follow step mudah kat bawah ni, mesti boleh punyaaaaa :

1.  Klik pada ikon “Katalog Baju” kat link kat atas nun.

2. Pastu klik website supplier baju pilihan anda.

3.  Pilih kod baju pilihan anda. Kalau nak detail, emel kat saya kod2 baju pilihan kat emel saya di adminkomisen@gmail.com kalau nak tahu harga. Cuma nak bagitahu, baju kosong paling mahal ialah RM29.00 tak termasuk printing. Biasanya harga tu harga kampung. Kalau harga bandar lagi mahal.

4. Kalau dah setuju dengan harga & design baju. Emelkan kat saya saiz baju yang u all nak & design yang nak masuk dalam baju tu. Nanti saya bagi harga penuh lepas tu.

5.  Kalau setuju, bank in skit deposit untuk confirmation.Kalau tak jadi, rugilah I.

6.  Pastu tunggu saya siapkan dalam masa 2 minggu.

Senang kan…kalau pikir susah, susah le jawabnya. Kalau yang dekat2 boleh datang terus kat kedai saya. Lagiiiiii le senang.

Hari ni nak kongsi skit, baju yang saya rasa cantik jugak le design dia.

Baju ni untuk kumpulan nasyid Shoutul Imtiyaz, Sekolah kat Kg Gajah.

Kalau nak order baju, jangan lupa kontek I atau wife I seperti kat atas nuuuuuun.

Baju ni warna-warni dia punya design. Bangga jugak le dapat buat baju ni. Cantiiiikkk wooo….

Rasa cam kembang je hidung bila dah siap baju tu…hehehehe.

Ok le….see you all soon. Bye….

 

 

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 13/09/2011, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: