Cetak T Shirt….Cetak T Shirt…….Cetak T Shirt……..dan lagi…dan lagi…dan…

Model baju t shirt

Hai….jumpa lagi. Masih beraye ke? Tak abih2 lagi beraye. Almaklum le pose sebulan. Raye pun sebulan le.

Cam biase, aku nak kongsi ngan korang baju yang kitaorang dah buat sebelum2 ni. Bukan apa, nak bagi korang konfiden yang kami ni memang buat t shirt bercetak. Bukan saje2 citer je.

Sebelum tu, korang tengok le dulu model cilik kitaorang ni. Upah singgit sorang je. Buat beli aiskem wak kat blakang rumah nun..hehehe.

Ok….hari ni aku nak kongsi baju t shirt kartun elmo yang dah ditempah sebelum ni. Kartun elmo ni ambik dalam internet je. Pastu sendiri buat blok. Senang je.

T Shirt kartun elmo..tak siap lagi ni. Hidung tak warna lagi.

Ini le bajunya. Buat depan jer. Hidung tu sepatutnya kuning tapi ini tengah jemur ni. Mula2 buat putih. Pastu tindih hitam & tindih kuning.

Ni lagi satu contoh.....tepi tu gambar blok.

Gambar depan tu nyibuk jer....nyelit sambil jemur tu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aisey…..lupa nak ambik gambar yang dah siap. Kalau ada sape2 nak order, cam biasa kontek je nombor telepon kat atas nun. Kami sedia menghantar ke serata Malaysia dengan harga orang kampung….murah dari biasa. Al maklumlah buat kedai tepi rumah jer. Sewa pun tak payah bayar…

Ni ada satu lagi set baju yang kitaorang dah siap buat. Kalau korang nak baju yang berkualiti dengan harga yang agak murah dari pasaran biasa, korang boleh cuba tempah ngan aku.

Baju budak For 2 yang berwawasan tinggi....Never Say Never!

T shirt dah siap print sedang dijemur.

Ni lagi duk tengah jemur....kat tepi2 katil jer.

Ni bahagian belakang...Tingkatan 2C4.Siap nama skali.

Ni dah siap corak kat tepi....tadi buat tulisan jer.

3 kali print ni...hitam depan belakang & putih corak depan. Cantik gak corak dia.

Ni anak sape lak ni...nyebukkk jer depan baju tu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kat atas ni lagi baju yang dah siap buat. Kalau betul2 banyak jugak order diaorang tapi sempat ambik gambar skit termasuk le gambar model cilik kat atas tu. Bila masa dia datang menyelit tak tahu le.

Semua baju kat atas ni dalam lingkungan RM25 ke bawah. Harga student tu. Kat tempat lain tak tahu le teman berape hargenya. Tempahan ni kitaorang buat kejap je sebab design dia simple je. Kalau tak silap, tak satu hari buat ni rasanya.

Ok le…..kalau berkenan nak order, call atau sms kitaorang. Kami akan layan anda semua sebaik mungkin, Insya Allah!….jumpa lagii….

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 18/09/2011, in Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. tshirt couple xda tuk men:tshirt berkolar female;lengan pnjng?law nak order kna bnyk?xblh sepsng or 2psg?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: