Monthly Archives: August 2011

Projek hampir2 puasa….

Salam semua,

Ni nak selit skit citer pasal projek yang dapat hampir2 nak puasa hari tu…..kena buat cepat skit
sebab masa pose lagi banyak job dapat. Design dia aku suka gak..simple & sempoi.

Cetak T shirt

Cetak t shirt

Sekarang ni banyak dapat order baju budak2 sekolah….macam2 design diaorang buat. Kreatif
jugak diaorang ni. Kalau baju hitam camni memang senang jugak nak print. Pastu design dia
besar2…I like…

Kat bawah ni ada lagi contoh2 lain kalau korang nak tengok…..

Kalau korang pun nak baju cam kat atas ni….cam biase, kontek aku kat 0192254028 ataupun emel ke adminkomisen@gmail.com. Aku gerenti, mesti korang puashati punya.

Ok…..stakat tu dulu. Bai…

Projek bulan puasa 2……

Hai, Assalamualaikum…..

Jumpa lagi. Ni satu lagi aku nak citer pasal projek di bulan puasa ni. Tak silap aku ada dalam 6 ke 7 order jugak bulan pose ni. Alhamdulillah.

Yang ini, baju jersi untuk dorm asrama. Dia nak print depan(cam kat atas), ada nombor kecik, tulisan 11 line, pastu Saidina Uthman. Nasib baik putih semua, senang skit nak print. Kalau banyak kaler, jenuh gak aku.

Yang ni lak gambar belakang. Nama samaran, nombor dan tulisan Dorm 3. Putih jugak. Ini harga dia dalam RM25 selai.

Bagi aku agak murah berbanding market luar. Korang kalau berminat nak order baju camni gak, boleh kontek aku terus nanti. Kat bawah ni ada lagi gambar-gambar baju tu kalau korang nak tengok. Simple & sempoi.

 

  

Ok…cam biasa, kalau rasa2 nak order jersi camni, jangan lupa kontek I di 0192254028 & 0193643692 – isteri gue.

Takpun klik hubungi kami cam kat atas nuuuuun… jumpa lagi!

Projek Bulan Puasa……..

 

 

  

  

Hai,

Jumpa lagi….lama dah tak update blog. Sibuk sikit. Bulan puasa pun banyak dapat order..Alhamdulillah!

Hari ni aku nak kongsi projek yang aku baru dapat dari sebuah kilang kat Teluk Intan. Baju diaorang siap potong. Kitaorang buat printing jer. Semua ada 336 lai. Tapi nasib baik 3 warna je. Senang skit.

Gambar kat atas ni sebahagian dari order yang dah siap 2 warna, pink ngan biru. Bijok jugaklah orang yang print tu. (sape lagi…..I punya bini le).

Ingatkan tak ada job dalam bulan puasa ni tapi Alhamdulillah…melimpah ruah.

Lepas ni aku nak kongsi baju jersi siap nama ngan nombor yang kitaorang dah buat. Itupun rezeki bulan puasa.

Ya Allah Ya Tuhanku…..Kau limpahkanlah rezeki yang tak putus-putus kepada hambaMu ini, Insya Allah!..Aminnn.

Ok, takat ni dulu. Cam biasa, kalau nak order jangan lupa kontek no.hp saya di 0192254028 atau pun isteri 0193643692.

Takpun klik je Hubungi Kami kat atas nuuun…

Bai…..

Baju jersi sukan yang dah siap…..

Hari ni aku nak kongsi pelbagai baju jersi yang orang order sebelum ni. Simple je baju jersi tu.

Blok dah sedia dah, jadi senang skit. Biasanya baju jersi ni diaorang order complete 16 lai satu group.

Rasanya tak perlu le nak cerita panjang lebar. U all boleh tengok contoh baju jersi tu kat atas ni.

Selai saya caj dengan baju sekali dalam RM25 ke bawah. Kalau korang nak tempah print nama dan nombor belakang jer, aku caj tak mahal…..RM10 jer selai.

Oklah….kalau nak detail lagi, boleh kontek aku terus di 019-2254028 ataupun isteri aku merangkap bos aku, Cik Sally di 019-3643692.

Bai….bai…tata…titi…tutu.

%d bloggers like this: