Baju Badan Kebajikan Felcra Fasa 8

Hai…..jumpa lagi. Kali ni aku nak kongsi ngan korang baju badan kebajikan kat tempat aku.

Baju ni tak ada sepesel sangat tapi memang simple giller. Walau camanepun, tima kasih kat isteri aku sebab dia yang buat printing ni. Aku yang pegi kursus, dia lagi terer dari aku…cit!

Tak silap aku ada 12 lai semua sekali diaorang tempah. Rasanya dalam 1/2 hari je siap ni sebab 1 kaler jer.

Kat bawah ni ada lagi contoh baju kalau korang nak tengok.

Tak yah citer panjang le. nanti boring sebab design simple jer.

Ok le….sbelum terlambat aku nak ucap Selamat Berpuasa kat semua. Semoga kita semua beroleh pahala yang berlipat kali ganda dariNya…Insya Allah!

Cam biasa…kalau nak order T Shirt bercetak jangan lupa klik kat atas kat hubungi kami ataupun call terus aku…Nik (0192254028) ataupun Salina (0193643692).

Adios…..amigos!!!

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 31/07/2011, in Baju Company, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: