Baju T Shirt Kartun Sempoi.

T shirt kartun

T shirt santai kartun....sempoi je.

Hai..jumpa lagi. Hari ni aku nak kongsi dengan korang satu T Shirt favourite aku. Ada mamat ni sorang mintak aku buat t shirt ni untuk sekolah dia. Buat saje2 je. Untuk santai2. Tak ada function apa pun.

Kartun dia buat sendiri. Keje aku touch up mana yang kurang pastu buat blok. Cantik jugak…..heheheh. Angkat bakul.

Aku ada jugak buat selai. Buat sampel plus pakai untuk pegi jalan2. Bijok jugak brader ni.

Kat bawah ni ada lagi contoh gambar baju tuh.

Diaorang order dalam 50 lai jugak..lengan panjang + lengan pendek.

Ni bahagian depan. Splashing of love...jiwang karat tu!!!

Kalau buat untuk couple ok jugak...

Simple & sempoi

Baju ni aku jual around RM25 untuk lengan panjang & RM23 untuk lengan pendek. Baju jenis cotton warna hitam. Memang sempoi gillerrr……

Cam biasa, sape nak order klik je hubungi kami kat atas nuuun ataupun call terus Nik di 0192254028. Malu nak cakap dengan I, U call je my wife Salina 0193643692. Insya Allah! akan dilayan cam putera or puteri. Kui…kui…kui.

Jumpa lagi..tata…titi…tutu…..

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 28/07/2011, in Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: