Baju Kelas Putera Perak

Ni baju kelas yang sedang dijemur untuk dikeringkan…..lepas tu lipat masuk plastik.

Ni satu lagi baju kelas yang budak2 ni tempah. Baju dia sama cam baju Kelas 4 Khawarizmi tadi. Kalau tengok kat gambar kat atas ni ada 5 ke 6 design tapi tak banyak warna. Hitam putih jer.

Ini saya letak harga dalam RM27 sebab banyak design. Tapi kalau lagi banyak lai, lagi murah sebab 1 blok design buleh guna banyak baju.

Kalau tak ada masalah, dalam masa 2 ke 3 hari boleh siap dah. Kalau nak cepat 1 hari boleh siap, tapi kualiti dia tak tahu lagi le. Baik siap lambat skit puashati daripada siap cepat tapi ntah hape2.

Ni ha…ada lagi design baju tu….

Baju Kelas Putera Perak bahagian belakang

Ni baju kelas putera Perak tadi bahagian depan lak...siap ada nama lagi kat bawah tu.

Senarai nama student kat bahagian belakang.

Cam biasa, kalau nak order baju kelas korang, klik je kat sini di hubungi kami kalau nak detail camane nak order baju2 korang tu. Harga student mesti spesial daripada harga biasa.

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 26/07/2011, in Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: