Daily Archives: 31/07/2011

Baju Badan Kebajikan Felcra Fasa 8

Hai…..jumpa lagi. Kali ni aku nak kongsi ngan korang baju badan kebajikan kat tempat aku.

Baju ni tak ada sepesel sangat tapi memang simple giller. Walau camanepun, tima kasih kat isteri aku sebab dia yang buat printing ni. Aku yang pegi kursus, dia lagi terer dari aku…cit!

Tak silap aku ada 12 lai semua sekali diaorang tempah. Rasanya dalam 1/2 hari je siap ni sebab 1 kaler jer.

Kat bawah ni ada lagi contoh baju kalau korang nak tengok.

Tak yah citer panjang le. nanti boring sebab design simple jer.

Ok le….sbelum terlambat aku nak ucap Selamat Berpuasa kat semua. Semoga kita semua beroleh pahala yang berlipat kali ganda dariNya…Insya Allah!

Cam biasa…kalau nak order T Shirt bercetak jangan lupa klik kat atas kat hubungi kami ataupun call terus aku…Nik (0192254028) ataupun Salina (0193643692).

Adios…..amigos!!!

%d bloggers like this: