Baju Pra U

Baju Pra U

Baju Pra U yang dah siap...tengah jemur.

Ini pun baju kelas budak2 jugak tapi ini untuk budak form 6 ni. Elok jugak buat baju camni. Ada le motivasi skit nak masuk U nanti. Yang kat atas ni design baju bahagian depan. Design guna 2 warna ni. Hijau ngan putih.

Base pakai putih supaya nampak design tu menyerlah skit.

Baju ni brand Enzo ni. Kain cotton, lengan panjang. Harga sekitar RM25 siap print depan belakang.

Inipun harga spesial ni….cuba cari kat luar ataupun kat KL. Rasanya mau RM30 ke atas kot.

Kat bawah ni ada lagi design baju Pra U kalau nak tengok…

Ni bahagian depan…sori blur skit gambar. Ambik guna handphone cikai ni.

Ni bahagian belakang lak….tulisan tu diaorang tulis PRA U pastu kat bawah lak nama sekolah, warna putih.

Terima kasih pada Wan, Form 6 yang tolong buat design ni. Tapi bijok jugak le budak2 Pra U ni sebab diaorang buat design asal.

Apa2 pun, kalau ada sape2 nak order, klik je kat sini di hubungi kami untuk dapatkan maklumat lanjut.

Adios labistos….bai!

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 26/07/2011, in Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: