Baju Kelas Form 3

Baju Kelas

Ni baju Kelas 4 Khawarizmi Sekolah kat Chenderong Balai, Perak. Design semua diaorang buat. Mula2 tu diaorang nak penuh line2 kat bawah tu…alah!ala2 jersi Malaysia gitu tapi tak cantik sebab nampak crowded.

Rasanya ok le ni…lagipun diaorang tak kisah punya. Yang penting, bbaeekk punya!

Ini maklumat skit tentang baju ni :

Brand baju  –  Oren sport (antara brand yg banyak diguna oleh peniaga cetak baju macam I)

Jenis baju  –  Cotton single jersey (nama jer jersi tapi kain cam cotton)

Warna baju  –  Royal blue/Black.

Warna design pada baju  –  putih semua.

Kalau design 1 warna ni senang skit. Tak perlu tindih2 warna. Kalau banyak warna mahal skit sebab kena buat 2,3 blok.

Aisey! sori..harga kalau tak silap hari tu saya letak RM24 ke RM25. Lupa le..tapi budak2 sekolah saya bagi harga spesial. Kesian, diaorang mana ada duit banyak2. Kalau dah keje tu lain le.

Bawah ni ada lagi tambahan design baju tu.

Ini design dari belakang…siap nama cikgu lagi.

Ni bahagian depan…simple & sempoi.

Kalau ada yang berminat nak order baju kelas dengan harga spesial untuk student, call saya terus di 0192254028 (Nik) ataupun bos saya, Salina di 0193643692 atau datang terus ke kedai kami. Cek alamat & peta kedai kami kalau nak detail.

Ok…next please…

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 26/07/2011, in Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: