MOH KITE CETAK BAJU!!!!

Hai!!!! Pekabo semua. Heeheh..Selamat Datang ke Blog mohcetakbaju.com.

Hari ni 25/07/2011..tercatat satu sejarah di negeri Perak. Aku dah ada blog sendiri.Bangga giler…..ini le kali pertama aku ada blog sendiri. Blog ni penting untuk sape2 di seluruh Malaysia yang nak order baju bercetak dengan harga kampung. Bayangkanlah kalau kat KL diaorang jual TShirt siap cetak boleh sampai RM40. Aku jual RM30 jer. Kalau jaket bersulam, diaorang jual RM70, aku jual RM60 jer. Murah giller….almaklumlah, aku tak payah bayar sewa kedai. Buat pun kat rumah jer. Tapi buat kat rumah pun, aku rasastart bulan 10 tahun lepas aku buat rasanya mau 1000 lai dah kot baju buat org tempah.

Kalau you all nak tengok sendiri baju2 yang aku dah buat tu, boleh tengok sendiri kat sini.

Picture shows thousands words beb….

Ini baru sikit.Ada banyak lagi baju2 bercetak akan menyusul. Nantikannya……

Apa2 hal pun sape2 yang berminat nak order baju bercetak dengan mohcetakbaju.com, u all bleh trus emel ke adminkomisen@gmail.com ataupun call trus gue, Nik di 0192254028 ataupun isteri tercinta gue merangkap CEO syarikat printing gue di 019-3643692.

Heeehehe..ingat ini baru permulaan. Nantikan macam2 ada dalam blog hebat gua ni…adios!!!

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 21/06/2011, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: