Malaysia Boleh! Cetak jersi bola pun boleh…..

Assalamulaikum & Salam 1Malaysia,

HHooohyeey!! Hooohyeey!!  akhirnya Malaysia menang jugak bola pingat emas.

Berdebar giler time tengok Malaysia lawan Indon semalam. Kejap tutup muka ngan bantal, kejap buat2 tidur, kejap2 masuk toilet. Tak tentu arah rasanya.

Kadang2 pujuk hati, dapat pingat Perak pun jadilah. Last2 skali tengok gak sampai habis.

Berbaloi gak tengok sampai habis. Menang jugak akhirnya. Hoohyey! HohYey!….

Heheheheh…citer pasal bola ni, hari ni saya nak kongsi ngan semua pasal kebelakangan ni ramai gak yang order baju jersi siap ngan nama diaorang lagi.

Bukan setakat nama ngan nombor, siap nombor kecik kat depan. Pastu ada gak yang letak logo pasukan kat depan & tulisan kat belakang.

Tak caye…..cuba tengok gambar2 baju jersi yang sempat saya ambik sebelum ni…

Baju jersi bola ni diaorang buat satu team. Jersi camni boleh dijadikan kenangan sampai bila2 sebab bila dah berjumpa ngan member2 bila dah tua nanti, kita pasti teringat2 time main bola sama2 nanti.

Semua baju jersi ni diaorang tempah terus ngan kitaorang. Tapi ada gak yang dah ada baju siap, pastu suruh kitaorang cetak jer. Terpulang le kat korang….janji korang bahagia.

Hohyey! Hohyey!….so, korang pun boleh gak nak buat baju jersi ni. Pastu lak, kos pos free jer…tak yah susah2 pikir nak order baju tu sebab satu masalah dah selesai.

Hah..apalagi, kontek le kitaorang seperti nombor hp kat atas ataupun klik jer page “Nak tahu harga tak?” kat atas kalau nak tahu harga baju korang.

Ok…jumpa lagi. Daaaaa…….

 

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 22/11/2011, in Baju jersi, Umum and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: