Baju TShirt Kelas siap muka sorang2 lagi……..

cetak tshirt kelas

Assalamualaikum & Salam Cetak Baju buat kengkawan yang sudi jenguk blog saya yang tak seberapa ini.

Apa kabor? Harap2 you all sihat2 le selalu hendaknya.

Ok….cuba korang tenung gambar tshirt kat atas nun. Agak2 kalau korang buat tshirt camtu (pada yg masih belajar le) pastu 20 ke 30 tahun akan datang, time buat reunion kelas, pastu bawak lak tshirt ni, mesti korang gelak besar sebab tengok gambar masing2 muda belia lagi time tu.

Time print baju ni, tersengih sorang saya sebab ini antara idea buat baju yang bijak sebab biasanya ada tulisan je. Tapi yang ni siap ada gambar masing2 lagi.

Ni gambar ori ni tapi dah di touch up jadi black & white camtu.

Yang ini lak, siap ada gambar belakang lagi. Kreatif tul budak2 ni.

cetak tshirt kelas

Terpulang pada korang nak buat baju stail apa pun,Insya Allah! kitaorang buatkan.

Kat sini saya paparkan banyak lagi design baju camtu….

Cuma satu jer nak bagitahu, pada korang yang nak buat design camni tapi tak tahu nak buat, saya caj skit harga buat design dalam RM20 sebab buat design ni akan ambik masa saya berbanding kalau design dah siap.

Sama jugak kalau you all tak ada design tapi nak suruh saya buatkan, sama jugak, saya caj RM20 tak kira berapa lai korang order.

Rasanya caj RM20 ni masih berpatutan lagi sebab kat luar sana ada yang caj sampai RM30 ke RM40 untuk buat design.

So…kalau korang berminat, jangan lupa tengok katalog baju kat atas nun & klik page “Nak tahu harga tak?” kat atas nun kalau nak tahu bajet korang selai.

Ok…jumpa lagi. tatatata titititi tutututu.

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 27/11/2011, in Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 20 Comments.

  1. Kalau design korang senang jer, kitaorang tak kenakan caj pun. Free jer. So, jangan le risau.

  2. hi. if tempahan dari sabah?🙂

  3. ira juhairah

    assalamualaikum . saya ira dari Sabah. berapa harga shelai bju ni klau design mcm ni ?🙂

  4. design cm ni nak edit kad mane ek … saye nak buad baju kelas cenggini , tapi tak jadi lar nak edit gamba mcm kad baju ni

  5. salam..saya dari sarawak dan saya berminat untuk membuat baju kelas cam tue..agak2 berapa kos untuk buat gambar mcm tue dan kalau nk design termasuk dengan baju sekali??

  6. salam..saya dari sarawak dan saya berminat untuk membuat design mcm di atas tue..saya nk tahu berapa kos nk buat design tersebut dan berapa kos kalu design termasuk t-shirt sekali..??

  7. saya nk buat 25 lai..agak2 berapa kos dier.??lg satu saya nk tanya kalu nk buat design termasuk baju dier sekali berapa agak nyer.??

    • Kalau 25 lai tu saya letak dalam RM25 selai siap lukis & print besar saiz A4 + kos pos FREE. Saya guna baju putih highgrade oren sport.

  8. boleh tolong send sample baju tue tak kat email saya..(jaafarkeluni93@gmail.com)

  9. saya nak tempah yang ni 31 helai 7 berkolar 27 muslimah plus design macam ni send harga ke killer95_2603@yahoo.com ye

  10. sy nak tanya pasal e-mel yang sy telah hantar…knp belum ada sebarang jawapan lagi.???harap boleh bagi jawapan secepatnya….

  11. saya nk buat 28 lai..bpe agk y harge y..??kalo gune phatoshop 2 cm ne leh gmbar y jdi cm 2 y..??syer cube masih xdpt..

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: