Baju rewang ataupun baju kerja kawin 2011…..

 

Kumprak! kumprum! Kumprak!Kumprak! Kumprum!……..(bunyi kompang). Chewah! teringat masa kawin dulu. Almaklumlah! cuti sekolah ni berderu-deru orang pakat kawin.

Tapi sayang, time saya kawin dulu tak ada pun buat baju tshirt khas untuk famili & pekerja2 kawin. Tapi sekarang kalau nak buat, senang sangat sebab banyak tempat boleh buat.

Kitaorang pun nak promo baju kawin ni sebab ada sentimental value ngan baju ni. Bila dah beranak pinak nanti, baru le teringat2 time kawin dulu. Terutamanya bila merenung balik baju yang korang tempah masa tu.

Itu le pentingnya baju kawin ni. Cuba tengok cam gambar kat bawah ni yang aku dah siapkan sebelum ni. Siap ada tarikh kawin lagi. Mesti brader yang tempah ni, terkenang2 masa kawin kalau dia belek2 balik baju tu satu masa nanti.

cetak baju kawin

Biasanya baju kawin simple je. Kadang2 ada tulis Ina & Ali le, Siti love Karim le tapi baju ni saya punya idea sendiri. Buat gambar kartun, nama & siap ngan tarikh kawin lagi. Brader ni order hari tu dalam 25 lai. Kejap je siap.

Kat bawah ni aku letak lagi baju2 yang dah siap cetak untuk tatapan semua.

Ok…..disamping tu, nak citer jugak pasal baju2 lain ni skali. Bukan apa, nak bagi korang yang teringin nak order baju tapi cam tak konfiden jer…betul ke mamat ni jual baju ni. Cam tak caye jer?

Kat bawah ni saya kepilkan lagi gambar2 baju yang dah siap cetak & siap ngan orang yang tempah tu skali. Alang2 datang ambik baju tu, saya suruh posing skit sebab nak masuk blog ni. Cer tengok gambar ni….tengok tau…..

cetak tshirt

cetak baju

Hehehehe….mintak2 adik2 ni tak saman le kitaorang sebab dah upload gambar diaorang dalam blog ni. Sporting le adik ni.

So, korang pun apalagi. Jangan malu, jangan segan. Kalau nak order & nak tahu harga bajet baju korang, sila le masukkan maklumat you all kat page “Nak tahu harga tak?” kat page atas nun ye.

Kalau nak dengar suara kitaorang yang manja & lemak merdu ni, bila2 masa boleh call kat no.hp seperti yang tertera kat atas nun juga.

Ok..jumpa lagi dilain siaran. Selamat Bercutiiiiii!

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 01/12/2011, in Baju Kerja Kawin @ Rewang, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: