SAPE NAK TSHIRT FREE? BACA CERITA KAT BAWAH NI…BACA TAU….

Iklan Ulangtahun ke 2 dalam online 2

Iklan Ulangtahun ke 2 dalam online

Hai, hai, hai & Salam Cetakbaju semua….

Haaaaa….mesti ramai yang nak tshirt FREE kan? Pastu, mesti korang tertanya2 sebab apa le kitaorang nak bagi TShirt FREE tu kan. Dah tebiat ke..hehehehe.

Sebelum tu, Alhamdulillah…syukur, syukur & syukur pada Allah sebab setakat ni dah 2 tahun genap kitaorang dalam bisnes online ni. Daripada order hanya setakat 100 ke 200 lai sebulan, sekarang terus meningkat ke hampir 1,000 lai sebulan maintain.

Kitaorang start bisnes cetak baju ni mulai Jun, 2011 lagi sehinggalah Jun, 2013. Genap 2 tahun dalam online. Dan doakanlah kami semoga ianya berkekalan dalam tempoh yang lama dalam bisnes online ni ye.

So, dipendekkan cerita…sebagai membalas jasa korang yang sudi singgah & order baju ngan kitaorang, saya nak kongsi kegembiraan ni bersama2. Saya nak bagi tshirt FREE siap ngan design korang sendiri nnti. Cuma bukan semua dapat, ada caranya.

TAPI…ada tapinya….saya tak akan bagi FREE begitu sahaja. Korang kena jawab soal selidik yang saya sediakan dalam link dibawah ni.

<<KLIK LINK NI UNTUK JAWAB SOAL SELIDIK TU>>

Jawab soalan2 berkenaan blog & bisnes kitaorang dan pendapat yang paaaaaling bernas tentang bisnes kitaorang tu, kami akan bagi FREE Tshirt.

Kitaorang bahagikan hadiah tu kepada 2 kategori iaitu :

1.  Pendapat dari pelawat yang belum pernah order baju ngan kitaorang.

2. Pendapat dari bekas pelanggan yang pernah order baju ngan kitaorang.

Hadiah bagi pendapat paaaaaling hebat & dapat mengubah bisnes kitaorang menjadi lebih hebat ialah :

1.  Pendapat dari pelawat yang belum pernah order baju ngan kitaorang.

Hadiah tshirt belum pernah order

Tempat Pertama…….Baju polo/lacoste 1 helai dengan sulaman logo atau nama sendiri, TShirt kain jersi putih dengan print design sendiri, Tshirt cotton (putih atau hitam) dengan 1 kaler printing & TShirt Cenderamata dari mohcetakbaju.com. So, tempat pertama dapat 4 helai hadiah tshirt FREE.

Tempat kedua……..Baju Lacoste 1 helai dengan sulaman nama/logo, 1 helai tshirt jersi putih siap dengan print design sendiri ATAU 1 helai tshirt cotton sebarang kaler dengan 1 kaler printing & Tshirt Cenderamata dari mohcetakbaju.com. So, tempat kedua dapat 3 helai baju.

Tempat ketiga……..TShirt cotton jersi putih dengan design sendiri, TShirt cotton putih 1 kaler print & TShirt Cenderamata dari mohcetakbaju.com. So, tempat ketiga dapat 3 helai baju.

Hadiah tshirt bekas pelanggan

2. Pendapat dari bekas pelanggan yang pernah order baju ngan kitaorang.

Tempat Pertama…….Baju korporat & baju polo/lacoste 1 helai dengan sulaman logo atau nama sendiri, TShirt kain jersi putih dengan print design sendiri, Tshirt cotton (sebarang kaler) dengan 1 kaler printing & TShirt Cenderamata dari mohcetakbaju.com. So, tempat pertama dapat 5 helai hadiah tshirt FREE.

Tempat kedua……..Baju Lacoste 1 helai dengan sulaman nama/logo, tshirt jersi putih siap dengan print, tshirt cotton sebarang kaler dengan 1 kaler printing & TShirt Cenderamata dari mohcetakbaju.com. So, tempat kedua dapat 4 helai baju.

Tempat ketiga……..TShirt cotton lain jersi putih dengan design sendiri, TShirt cotton putih 1 kaler print & TShirt Cenderamata dari mohcetakbaju.com. So, tempat kedua dapat 3 helai baju.

—————————————————————————————————————————

NOTA :

SAPE2 YANG AKAN ORDER BAJU DALAM TEMPOH SEHINGGA 31 JULAI 2013 NI, KORANG BERPELUANG DAPAT HADIAH IKUT KATEGORI BEKAS PELANGGAN KITAORANG.

—————————————————————————————————————————-

So, camane……korang memang bertuah jumpa blog ni sebab jarang2 blog cetak baju cam kami ni, offer baju FREE kat customer.

ADA LAGI…BACA NI……

Iklan free baju

 

Ini lagi hadiah untuk korang sehingga 31 Julai 2013 ni. Sape2 order baju…tak kira apa sahaja jenis baju tapi dengan syarat 30 helai ke atas, korang dapat FREE baju tu selai. So, jimat sehelai untuk korang ye.

So, apa lagi….mulalah jawab soal selidik kitaorang & beri pendapat korang paling hebat supaya kitaorang dapat bagi servis lagi hebat untuk korang nanti.

<<KLIK SINI UNTUK JAWAB SOAL SELIDIK TU>>

SELAMAT MENJAWAB……..

————————————————————————————————————————

Hari ni cam biasa. Kalau tak berkongsi cerita pasal tempahan baju kitaorang memang tak sah punya. Cer baca ni….

tshirt cetak

cetak baju

 

Yang ini best…baju geng PGA Limbang yang pegi ke Ops Daulat baru2 ni. So, diaorang punya pengurusan buat baju untuk hargai jasa diaorang. Cantik gak baju tu. Saya pun teruja tengok baju tu.

Kat lengan sulam logo polis ngan PGA. Depan belakang print. Cantik tak…..Pastu siap nama sorang2 lagi kat dada tu.

cetak bajubaju cetak

 

Selain daripada tu, ada gak tempahan cam kat bawah ni….

tshirt bola

 

3 kaler print saiz A4 ni. Hitam, putih & gold atau kuning.

cetak baju tshirt

 

Actually, ada 3 kaler baju time ni. Biru, kuning & merah. Tapi time ni ada masalah skit dengan stok baju, so terpaksa bertukar2 baju gak time tu. Memang masa tu masalah stok baju sebab masa tu time pilihanraya. Banyak baju yang sangkut.

Tapi nak print baju tu agak mudah gak sebenarnya. 1 malam dah siap dah.

Ok…apa cerita lagi….

baju family day

 

cetak baju family day

 

Ni bahagian depan baju ni. Customer yang designkan & saya terpaksa touch up balik untuk dapatkan design camtu. Depan 2 kaler print, merah ngan hitam.

baju family day

 

tshirt family day

 

Ini lagi satu tshirt family day. Simple je. Diaorang bagi dalam bentuk jpeg & saya olah balik untuk diprint. Simple & sempoi.

tshirt family day

 

baju family day

 

Banyak betul baju family day kitaorang terima sebelum cuti sekolah hari tu. Ini antara baju2 family day yang saya sempat upload. Ada lagi sebenarnya tempahan lain tapi ini je yang saya sempat ceritakan hari ni.

Oklah korang…macam yang saya ceritakan kat awal2 tadi, kalau korang nak tshirt free, apakata korang isi maklumat kat soal selidik kat link yang saya berikan diatas. Pastu, sape2 yang pendapat dia paling hebat, kitaorang akan bagi tshirt free kat korang.

So, mulalah isi soalselidik tu ye. Tarikh tutup hingga 31 Julai 2013 ni.

Cam biasa jugak…kalau sape2 nak order baju, klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun, atau sms/call atau emel terus kat kitaorang untuk tahu lebih lanjut tentang tempahan korang tu.

Jumpa lagi korang….baiiiii…..

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 02/06/2013, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: