Harga TShirt siap printing TERKINI…….

Hai korang semua,

Harap2 sihat semua le ye…kitaorang Alhamdulillah, masih lagi diberi nafas lagi untuk hidup & buat bisnes sehingga kini.

Baaaaanyak sangat nikmat Allah bagi kat kita. Memang tak terhitung. Sama gak ngan bisnes cetak tshirt kitaorang. Tak sangka begitu besar nikmat & rezeki Allah bagi kat kitaorang.

Apa yang mampu kitaorang ucap ialah Alhamdulillah, Alhamdulillah & Alhamdulillah….korang pun camtu le ye.

Ok…hari ni nak cerita bab penetapan harga TShirt siap printing sekali.

Bukan apa…..agak letih gak bila customer tanya & saya terpaksa tetapkan harga untuk diaorang. So, saya dah bincang ngan bos (isteri le) & dapat keputusan untuk tetapkan harga seperti gambarajah2 yang kitaorang buat kat bawah ni. Kalau tak faham & nak tanya apa2, emelkan kat saya di adminkomisen@gmail.com, call/sms/whatsapp kitaorang di 0192254028 (Nik) & 0193643692 (Salina).

Berikut gambarajah senarai harga tersebut :

Cetak Baju

 Cetak Tshirt

Cetak Baju

Cetak Baju

Cetak Tshirt

Cetak Baju

 

Cetak tshirt

Kalau nak tambah nombor ngan nama lak, harga cam kat bawah :

Cetak baju

So, dengan adanya penetapan harga ni, kitaorang harap korang boleh le tetapkan bajet ikut senarai harga diatas ni ye. Kalau nak tahu detail lagi, emelkan kat emel kitaorang ye.

Harap2 korang faham le penetapan harga ni ye.

Ok….apa cerita tempahan baju kitaorang hari ni. Nak cerita pasal meja printing baru, tak siap lagi. Cerita pasal tempahan baju biasa jelah ye…

tshirt santai

Yang ini, print 1 kaler print tapi customer bagi gambar yang pixel besar. Kalau pixel kecik nanti bila kita besarkan, gambar dia pecah & tak boleh nak buat printing guna silkscreen.

Tak banyak order ni…takat 5 lai je ni. So, cepat le skit kerja.

Cerita kedua…..

tshirt kelas

baju kelas

Yang ini guna baju microfiber atau kain jersi, print 2 kaler belakang & depan 3 kaler. Belakang biru putih & belakang, putih, biru & kelabu.

Jauh baju ni nak terbang ni….dari Labuan ni. Diaorang order dalam 30++ lai hari tu. Yang ambik masa skit untuk print banyak kaler tu & nak buat design tu balik supaya senang nak print.

Ok…cerita ketiga….

tshirt kelas

baju kelas

Design ni customer buat sendiri dalam Customink.com ataupun kalau korang nak buat sendiri, cuba klik kat page “Buat Design Sendiri” kat bahagian atas nun. Korang sendiri pun boleh buat sebenarnya. Yang depan tu, ada nama lagi sebenarnya tapi tak sempat ambik gambar hari tu. Baju brand Change kain jersi.

Ok…cerita last hari ni….

tshirt kahwin

tshirt rewang

Tshirt rewang atau tshirt kahwin. Baju Lacoste Enzo ni. Kaler purple & print light blue.

Design tu tiru yang pernah buat sebelum ni jer. So, simple je time nak print.

So….camane? Ada rasa2 teringin nak order baju sendiri tak?

Kalau berminat nak order, tolong isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat atas nun & emelkan sekali design yang nak print tu ye.

Takpun call, sms atau Whatsapp je kitaorang kalau nak lebih konfiden.

Jumpa lagi korang…apa2 hal, bgtau le ye.

Baiiii….

Ikhlas dari ;

Nik
0335 petang Sabtu ~ 05052013

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 05/10/2013, in Baju Kelas, Baju Kerja Kawin @ Rewang, Baju santai and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: