PENGUMUMAN : Pelancaran website TShirt KHAS untuk kelas sahaja

Hai, hai, hai & Salam Cetakbaju semua,

Kita dahpun masuk ke bulan 2 tahun 2014. Sekejap je masa berjalan.

Alhamdulillah…hari ni saya nak mengumumkan website terbaru saya KHAS untuk pelajar2 semua institusi pendidikan di Malaysia utk buat design TShirt kelas anda sendiri yang lain dr yang lain.

Website ini adalah website pertama di Malaysia yang memberikan macam2 pilihan untuk korang pilih design tshirt kelas sendiri & kalau tak berkenan dengan website kitaorang…korang boleh buat sendiri design tersebut.

Dah tak sabar nak tengok ke?

Banner Cetaktee

MEMPERKENALKAN…………….www.CetakTee.com. <<KLIK SINI ATU BANNER DIATAS UNTUK LIHAT WEBSITE HEBAT KAMI TERSEBUT>>

Saya juga nak mohon maaf kepada korang yang telah hantar design baju kelas…kalau tak silap saya, tahun lepas rasanya sebab dah setahun saya tak sempat nak buat website kelas tu.

So, tahun ni saya nak buka balik offer untuk sesiapa sahaja buat duit dengan tshirt kelas ni.

Sesiapa yang ada idea utk buat tshirt kelas tu, saya buka mulai sekarang & hanya tshirt kelas yang lain dr yang lain sahaja saya terima. Saya tak akan terima design yang meniru dari mana2 sumber atau yang guna Customink.com. Idea mesti original.

Banner buat duit dengan design tshirt

Ok…..anda ada 2 pilihan. Nak buat duit dengan design tshirt kelas atau anda sendiri nak order baju2 tu. So, terpulang pada korang sendiri ye.

So, pada korang yang nak buat baju kelas, klik kat website baru kami di www.cetaktee.com & pilih baju ikut design yang kami sediakan. Nantikan banyak lagi design baju kelas yang akan kami paparkan untuk pilihan korang.

So, follow selalu website & blog kitaorang untuk korang tahu perkembangan pasal baju tu.

Ok…cam biasa, tak lengkap rasanya kalau tak kongsi ngan korang baju2 yang kitaorang dah siapkan sebelum ni.

Apa cerita ye?

cetak tshirt

Baju ni ada 3 kaler sebenarnya. Tapi bila print atas baju putih, mudah skit nak print. Yang susah skit bila nak pecahkan kaler ikut blok printing. Tu yang ambik masa skit. Tapi masa nak print, mudah je.

cetak baju

cetak tshirt

Apalagi cerita kami?

cetak baju wolf 88

Design ni pun banyak kami terima. Biasanya ejen jual baju yg order baju camni. Dah jadi kegilaan dah. Hitam & putih.

cetak baju wolf88

cetak tshirt wolf88

Ni yang kaler hitam lak. Kalau print putih, atas baju hitam, kena tambah RM1 lagi selai sebab putih kena print 2 kali.

tshirt cetak

Design yang ni lak, customer buat dalam Customink.com je. Memang mudah buat dalam tu. Cuma ada sesetengah font tu kena bayar. So, saya suggest kat customer untuk pilih font yang free je. Jimat skit duit.

cetak baju memancing

cetak baju

cetak baju

Ni bahagian belakang. 2 kaler jugak. Just guna blok besar A4 je.

Ok….saya agak sibuk sikit kebelakangan ni, so tak banyak tempahan yang saya sempat upload untuk paparan anda.

So….seperti yang saya umumkan diatas tadi, saya ada melancarkan website TShirt kelas yang lain dari yang lain untuk anda start order baju kelas anda.

Klik banner dibawah untuk melihat website kitaorang dengan lebih lanjut.

Banner Cetaktee

Korang juga boleh buat duit sampingan kalau korang ada idea nak buat design tshirt kelas tu. Design mesti lain dr yang lain.

Banner buat duit dengan design tshirt

So, kalau nak order baju korang, cam biasa :

1.  Isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun & emelkan design nak print.

2.  Emelkan detail & design nak print ke emel saya di adminkomisen@gmail.com.

3.  Call kami terus di….Nik 0192254028 atau Salina 0193643692.

4. SMS atau Whatsapp detail tempahan korang tu.

TOLOOOONG!!!!TOLONGGG!!! JANGAN ORDER MELALUI KOMEN2 DALAM SETIAP ARTIKEL SEBAB SUSAH NAK JAWAB.

Ok….jumpa lagi korang, baiiiiii…..

Signature

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 02/02/2014, in Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: