Design T-Shirt Kelas EKSKLUSIF dari mohcetakbaju.com untuk korang!

Assalamualaikum & hai, hai & hai lagi,

Fuhhhh!!! penat skit kebelakangan ni sebab Alhamdulillah, rezeki tak putus2 masuk. Terima kasih le kat korang yang sokong kitaorang selama ni. Tanpa korang, siapalah kitaorang.

Ok…sebagai satu penghargaan untuk korang yang menyokong kami selama ni, saya dalam proses untuk membina website khas untuk tshirt kelas seperti yang di war-warkan sebelum ni.

So, sebelum website tu siap & masih dalam pembikinan, saya nak kongsi dulu dengan korang antara contoh2 baju yang sempat team kami siapkan yang akan dimasukkan ke dalam website tu nanti.

Disini, saya jugak nak offer kat korang yang berminat nak tengok contoh2 baju tersebut. Siap ngan harga & contoh baju sekali.

Team kami baru siap 4 design & banyak lagi design lain akan menyusul nanti. Kalau korang nak tempah baju tu pun, boleh jugak. Kami sedia menerimanya.

Antara design yang kami nak offer tu, cer tengok kat bawah ni :

design baju kelas

cetak baju kelas

cetak tshirt kelas

cetak baju kelas

# Jika anda dah konfem nak order baju2 diatas ni, Klik Button dibawah ni & buat bayaran 50% daripada jumlah keseluruhan.

Selepas bayaran dibuat, sila emelkan detail berikut untuk tempahan segera :

1.  Kod Baju (Kod # H0001, 0002, 0003 atau 0004)

2.  Kuantiti Tempahan.

3.  Warna Baju.

4.  Brand Baju.

5.  Maklumat nak print atas baju tersebut.

Tempah sekarang

—————————————————————————————————————————————————–

Ini hanya baru permulaan. Setelah website baru saya tersebut siap, saya akan upload lebih banyak design baju kelas yang akan membuatkan korang teruja gila untuk terus order baju tu.

Tapi dalam masa yang sama, kalau korang rasa macam design yang saya berikan tu tak menarik, korang boleh pada bila2 masa je buat design korang sendiri.

Nak mudah KLIK je link bawah ni untuk buat design korang tu sendiri.

Klik sini

Ok…..apa cerita pasal tempahan baju yang kitaorang dapat sebelum ni?

Cerita 1

cetak baju

Design asal macam kat atas ni. Kemudian setelah siap design & blok printing, hasilnya seperti dibawah ni.

cetak baju family day

cetak baju family day

Ni lah hasilnya. Kalau tak silap, ada 3 blok printing saiz A3 utk buat depan & 1 blok printing belakang. Walaupun agak ambik masa skit tapi puashati sebab design print tu lebih kurang macam yang asal.

Terima kasih buat CEO, Puan Salina yang bertungkus lumus memerint baju2 tu.

Ni lagi gambar2 baju yang tengah di print tu….

cetak baju keluarga

cetak baju keluarga

Sebelum, semasa & selepas siap diprint untuk tatapan korang.

Ok…apa citer lagi….

tshirt cetak

Cer tengok design ni…sempoi tak? Kreatif gak pelanggan ni. Kalau tengok betul2, macam real je tangan tu cekak badan kita. Cer tengok gambar bawah ni.

cetak tshirt

Real tak? Dah le sekeping. Pakai baju camtu, nampak lagi sekeping. Macam gergasi tengah cekak badan saya je.

2 kaler print ni. Hitam & kaler kulit badan. Kalau korang berminat nak order baju camni, bgtau ye.

Ni lagi gambarnya….

baju cetak

cetak baju

Cerita ke 3….

baju family day

cetak baju keluarga

Ni gambar baju family day yang biasa je ni. Just kartun biasa je. Mana tahu ada yang berkenan nak buat camni, bgtau je kitaorang nanti.

Cerita 4.

tshirt kelas

tshirt kelas

Yang ni pun agak simple je. Tshirt kelas lelaki & perempuan. Yang pompuan, muslimah. Print 2 kaler kat tepi baju & nama. Lupa nak upload gambar baju yg ada nama tu. Tapi yang ini, pelanggan just lukis tangan je mula2 hari tu. Saya adjust balik & buat dalam Ai. So, hasilnya, jadi le camni.

Oklah ye….terkejar2 jugak upload gambar2 ni sebenarnya sebab banyak order tengah menunggu sekarang ni. Semua nak urgent. So, mana2 yang nak dalam esok lusa baju tu, memang tak dapat tunaikan. Biasanya saya bagi masa 2 minggu ke atas untuk disiapkan.

So, cam biasa….jangan malu & jangan segan kalau nak order baju korang ye. Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat blog saya untuk korang nak tahu harga baju korang atau emelkan detail nak order beserta design nak print kat emel saya di adminkomisen@gmail.com, call terus pun boleh, Whatsapp atau sms. Ikut je keselesaan korang.

Ok…kalau nak order TShirt kelas eksklusif dari kami macam yang awal cerita ni tadi, sudi2 kanlah ye.

Jumpa lagi, korang….baiiiii……

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 14/01/2014, in Baju Family Day, Baju Kelas, Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: