Start plan TShirt anda lepas raya ni ye!

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Alhamdulillah….dah selamat kita berpuasa & raya pun dah lepas dah.

Saya jangka lepas raya ni permintaan & tempahan TShirt akan naik mendadak sebab masa puasa, ramai yang simpan duit sebab nak beli baju raya. Tapi bila dah habis raya, ramai yang plan nak buat aktiviti masing2.

So, nasihat saya terutamanya kepada ejen2 saya….masa nilah anda semua nak all out untuk betul2 start jana duit dengan bisnes TShirt ni.

Kalau anda hanya duduk diam je, berpeluk tubuh & tunggu je order masuk, itu saya tak dapat nak tolong.

Usahalah sikit. Kadang2 usaha tak seberapa tapi merungutnya lebih. Maaf cakap ye.

Selagi dalam diri anda tu ada bisikan2 yang negatif, selagi tu lah anda akan duduk je ditempat yang sama.

Lepas raya, bagi ejen2 kami…..boleh dah start plan camane nak buat promosi, camane nak bagi orang tahu kita wujud & camane nak buat duit pertama anda.

Bagi yang nak order TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda, anda dah boleh plan dengan kawan2, camane nak buat design, nak pilih baju & nak kumpul duit.

Header mohcetakbaju 2

Klik sini

Kalau dari dulu lagi asyik berbincang je tapi hasil pun tak ada…so, sekarang tiba masa untuk dah buat keputusan.

Kalau anda nak buat TShirt kelas, inilah masa yang sesuai. Kalau dah start cuti panjang, buang masa je anda order nanti sebab dah tak dapat nak pakai ramai2.

Kalau anda plan nak buat TShirt Family day….plan segera sebab kalau dah terlewat, takut tak sempat nak pakai nanti.

Kalau anda plan nak buat TShirt Ofis…bagitahu kami segera supaya anda dapat pakai sepanjang baki tahun ini.

So, tunggu apa lagi. Plan sekarang & lepas raya anda terus boleh order nanti ye.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

UNTUK MAKLUMAN JUGA…OREN SPORT ADA BAJU BARU SEPERTI DIBAWAH!

SK 04XX MUSLIMAH RAGLAN oren sport

CT 56XX RAGLAN 3 SUKU oren sport

CT 55XX RAGLAN oren sport

QD43XX oren sport

HC17XX Oren sport

Kalau nak tengok banyak lagi baju baru di Oren Sport, klik kat page Katalog Oren Sport kat bahagian atas nun ye!

Oklah…so, cam biasa. Hari ni tak nak cakap banyak sangat. Letih sikit puasa hari ni.

Lihat je tshirt apa yang kami dah siapkan baru2 ni.

tshirt kelas

tshirt kelas

Yang ni print putih biasa je. Walaupun biasa je tapi mesti kena print 2 layer. Kalau tak design dia tak naik nanti. Kalau 1 layer, nanti nampak kaler baju nanti.

tshirt group

Yang ni baju geng ganu ni. Juga 1 kaler print depan belakang. Depan lupa nak upload. Sori….tapi design dia memang cantik.

tshirt cetak group

cetak baju group

Yang ini 3 kaler print. Mula2 print semua putih termasuk yang merah & hijau tu. Pastu tindih dengan kaler merah & hijau tu lak.

baju cetak group

cetak baju

baju group cetak

Yang ini 4 kaler print depan & 1 kaler belakang. Kalau camni mahal sikit sebab banyak kaler depan tapi customer sanggup bayar, saya ok je.

cetak baju group

Yang ni guna teknik halftone. Sebijik design dia macam yang asal. Siap ada tone kaler lagi kat design tu. Saya suka gak print design camni sebab nampak real.

baju sukan cetak

cetak jersi

Kalau korang nak nombor & nama guna font sendiri…kami amat alu2kan. Contoh macam customer ni yang pilih nombor sendiri untuk kami print. So, terpulang pada korang sendiri. Bagitahu je nak print stail apa. In Sha Allah, kami buatkan ye.

jersi cetak

baju cetak

Satu lagi contoh customer yang guna nombor biasa. Cantik kan? Font jenis Nike 90. Kalau korang nak, bagitahu cepat2 ye.

tshirt hoodie cetak

cetak baju hoodie

Yang ni print atas baju hoodie. Masa saya print ni baju ni belum siap lagi tapi excited nak tunjukkan baju hoodie ni kat korang.

Oklah….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Macam2 jenis TShirt kami ada. Klik je kat katalog2 baju kat atas nun & pilih je baju pilihan anda sendiri ye.

Ok….jumpa lagi. Baaaiiiiii….

Yang Disini,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

P/S : Sape2 nak jadi ejen kami, klik button dibawah ni ye. Anda akan mula menjadi sebahagian keluarga kami & start buat duit dengan bisnes TShirt anda nanti….

Iklan Ejen TShirt

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 25/06/2016, in Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: