Tempah TShirt Hari Keluarga, Reunion & Baju Rewang untuk raya ini…..

Salam Ramadhan

Hai & Salam cetak baju pada semua,

Sebelum tu kami di http://www.mohcetakbaju.com ingin mengucapkan Salam Ramadhan Al Mubarak kepada semua ex pelanggan, pelanggan & bakal pelanggan kepada semua yang beragama Islam.

Semoga Ramadhan tahun ini memberikan sejuta harapan & rahmat yang berlipat kaliganda kepada anda semua.

Banner TShirt

Pada kebiasannya, bulan Ramadhan ni tempahan sedikit slow tapi akan naik balik secara mendadak selepas raya nanti. Ini kerana mungkin ramai pelanggan yang simpan duit untuk beli baju raya kot.

Tapi kadang2 tak menang tangan jugak time bulan puasa ni. Macam tahun lepas, Alhamdulillah…tak disangka2 kitaorang dapat order dari Labuan, Sabah untuk baju Family Day sebanyak 1,000 helai. Itupun untuk Family Day time raya tahun tu. Memang tak disangka2 betul. So, ada le sikit kerja kitaorang puasa tahun lepas.

Tahun ni pun Alhamdulillah, ada beberapa ratus helai yang baru masuk untuk disiapkan dalam bulan puasa ni.

So, pada korang yang dah bercadang2 nak buat baju family day korang, apakata tempah segera sebelum kami angkat tangan surrender tak sanggup buat. Kalau dah hujung2 nak raya baru nak order, memang kami tak sanggup.

Tahun lepas pun camtu jugak. Ada satu customer tu push kami mintak siapkan baju family day diaorang. Time tu ada beberapa hari lagi nak raya.

Saya terpaksa tolak sebab kalau saya terima, mungkin raya pertama saya tak dapat beraya sebab kena siapkan baju tu.

So…kalau bercadang nak buat TShirt Family Day, Reunion atau TShirt Rewang untuk raya ni….tolong order awal ye. Kalau tak, melepas korang nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Satu lagi…bagi yang berhajat nak cari duit raya ni, apakata korang daftar jadi ejen TShirt kitaorang. Pastu kalau family atau grup korang nak order TShirt, deal ngan saya untuk dapatkan harga. Pastu, ambik le untung sikit atas baju tu. So, dapat le korang buat duit raya nanti.

Iklan Ejen TShirt

Ok..kalau tak ada idea nak buat design, kami ada caranya.

Iklan Design TShirt

Mudah je…korang godek2 le dalam website tu & cuba buat ikut idea korang sendiri.

Lagi mudah kalau buat sendiri sebenarnya. Kalau orang lain buatkan takut tak puashati lak nanti.

Tapi kalau nak buat design baju rewang, cer klik button bawah ni & anda akan dapat banyak pilihan untuk design baju rewang tu.

Banner Baju Rewang 3

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

So..apa tunggu lagi. Jangan terlepas peluang untuk dapatkan TShirt grup anda sekarang sebelum terlambat ye.

Pasti akan menjadi kenangan terindah buat korang semua nanti. Percayalah!

Oklah….cam biasa. Hari ni nak jugak kongsi ngan korang design atau tempahan yang kitaorang siapkan baru2 ni.

tshirt doodle

doodle tshirt

Yang ini guna design Doodle. Saya pernah promote design doodle pada artikel yang lepas. Klik SINI untuk tengok macam2 lagi design doodle kalau korang berminat nak buat ye. Macam2 jenis Doodle ada.

tshirt star wars

star wars tshirt

Design ni pun cantik. Guna 3 kaler pada asalnya….mrah, putih & hitam tapi nak jimat & murah sikit, yang hitam tu guna background baju.

Memang cantik. Baju jenis microfiber.

 

tshirt kelas

hoodie kelas

Yang ni guna baju hoodie TShirt seperti bawah ni. Sesuai bagi sape2 yang nak baju hoodie tapi bajet dia murah je.

Hoodie Raglan Matahari copy

 

tshirt kelas

baju kelas

Ni baju untuk grup Permata Pintar ni. Kombinasi warna memang cantik. Baju kaler royal & print hitam putih. Memang menyerlah.

Depan lupa nak upload. Ada design belakang je.

tshirt group

baju kelas

tshirt kelas

Yang ini 3 kaler printing belakang. Design belakang tu saya kena upah designer saya untuk designkan balik. Kalau tak, jenuh jugak nak lukis balik tu.

Korang pun jangan risau kalau ada design yang agak komplikated(tapi bukan semua boleh cetak sebenarnya)…saya boleh upah designer saya untuk lukiskan balik design tu supaya senang nak print nanti.

baju kelas

tshirt kelas

Design ni diaorang ambik dari website www.cetaktee.com kami. Website ni khas untuk design tshirt kelas je. Korang yang nak order TShirt kelas, boleh order jugak.

tshirt pasti

tshirt kelas

Yang ni guna design halftone 2 kaler. Mula2 print putih, pastu print hitam. Baju geng PASTI ni. Buat rombongan sekolah ke KL.

Oklah…setakat ni dulu buat hari ni. Kami sentiasa menunggu & melayan semua pertanyaan anda nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Klik juga pada katalog2 baju kat atas nun untuk pilih apa sahaja TShirt pilihan korang ye!

Jumpa lagi…baaaaaiiiiii…..

Selamat Berpuasa pada semua muslimin muslimat seluruh dunia.

Ikhlas Dari :

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 05/06/2016, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: