Baju kelas gambar kartun doodle……nak tak?

Hai & Salam cetak baju semua,

Berjumpa lagi kita di www.mohcetakbaju.com. Pada korang yang tak putus2 melawat blog kitaorang & order tshirt untuk aktiviti korang, terima kasih banyak2 di ucapkan. Kalau tak ada orang2 yang sokong bisnes kitaorang macam korang, tak tahu lah bisnes kitaorang ni bertahan ke tak.

Oklah…..pada yang tengah mencari design2 tshirt & nak design tshirt korang lain dari yang lain, apakata korang cuba lak gambar kartun doodle cam bawah ni.

Group Doodle NOMBOR Group Doodle 3 Group Doodle 2 Group Doodle 1

KLIK PADA GAMBAR UNTUK LIHAT DOODLE LEBIH JELAS!

Ni antara gambar doodle yang korang boleh letak atas baju korang. Pilih design mana yang nak, baju jenis apa & berapa lain nak order. Pastu nak letak apalagi atas baju tu, nanti saya bagi harga kat korang nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Bagi yang sedang mencari baju nak print, ada macam2 jenis baju yang korang boleh pilih. Dari yang paling murah hinggalah yang agak mahal.

Kat bahagian atas nun ada macam2 jenis baju…ada Katalog 4square, Oren Sport, Enzo, Gildan, Change, Matahari & Arorasport.

Semua cantik2 belaka ikut citarasa korang.

Antara yang kitaorang ada jual ialah :

Hoodie & Varsity

Hoodie & Varsity jaket brand Arorasport

Hoodie Raglan Matahari copy

Hoodie brand Matahari

Baju Raglan matahari

Raglan Lengan 3 suku brand Matahari

Raglan Enzo 2 copy Raglan Enzo 1 copy Raglan Kod 1028 Charcoal Copy

Raglan Lengan Pendek & Panjang Brand Enzo

Baju Gildan Roundneck 76600

Ringer TShirt Brand Gildan

Dan macam2 lagi jenis baju yang kami offer kat korang. Tak payah pening2 nak cari baju dah. Semua ada kat sini. Nak & tak nak je.

Oklah….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Seperti biasa…kita lihat, apa baju2 yang kitaorang buat & print baru2 ni. Untuk korang lihat bukti sebenar cetakan baju kitaorang….

tshirt sukan badminton

tshirt badminton

Ini design baju group badminton yang sempat saya upload. Design diaorang buat dalam customink.com je. Memang cantik & mudah nak print sebab 2 kaler je.

tshirt kelas

tshirt kelas

Ini tshirt kelas dari Sarawak. Walaupun pada asalnya design dia tak jelas & pecah bila dibesarkan tapi bila saya upah designer saya untuk lukiskan balik design tu, so gambar dia nampak lebih jelas & bila print nampak lebih sharp. Baju jenis microfiber & juga agak mudah nak print.

cetak baju hari keluarga

baju family day

baju hari keluarga

Sori…gambar nampak jari kaki. Almaklumlah…cameraman amatur. Janji ambik gambar je….hehehehe.

Yang ni 3kaler depan & 1 kaler belakang. Yang ni pun diaorang buat dalam customink.com jugak ni. Depan tu walaupun 3 kaler, agak mudah nak print sebab dia solid kaler. Kalau ada tone kaler tu yang susah sikit nak print.

baju sukan bola

baju bola

Yang ini depan stiker & belakang print. Kalau guna stiker, mahal sikit sebab kertas stiker tu mahal.

Belakang print. Tapi 5 lai je brader ni buat. Tapi memang cantik.

tshirt memancing

tshirt fishing

Yang ini baju mancing print atas baju Raglan body kelabu lengan hitam.

Memang puashati print yang ini walaupun 3 kaler sebab cantik. Kalau puashati memang seronok printing.

Oklah setakat ni dululah ye. Lain kali kita sembang lagi.

Korang jangan lupa ye.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Kalau nak order design kartun doodle, bagitau kitaorang nanti untuk kitaorang bagi harga nanti ye!

So, jumpa lagi….baiiii…..

Yang sentiasa disini bersama anda,

Abg Nik & Kak Salina
0192254028/0193643692
adminkomisen@gmail.com
www.cetaktee.com
www.mohcetakbajuiam.com
www.ainixtshirt.myshopify.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 01/03/2016, in Baju Company, Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju jersi, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: