Tshirt Hari Keluarga, Family Day, Reunion, Konvoi, Rewang, Kelas dll untuk tempahan anda segera!

Banner TShirt

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Tengah buat apa tu?

Kepada yang tengah mencari2 TShirt untuk apa sahaja aktiviti korang, apakata anda singgah sini jap & lihat artikel2 yang kitaorang start buat semenjak 2010 lagi ni.

Tengok sendiri contoh2 design & TShirt yang kitaorang dah buat semenjak 6 tahun lepas & buatlah keputusan bijak anda.

Untuk pengetahuan korang, sekarang ni customer dah bertalu2 start bertanya & order TShirt Hari Keluarga, Rewang, Konvoi & Kelas sebab ada kurang lebih 3 bulan lagi untuk 2016 sampai ke penghujungnya.

Biasanya Hari Keluarga (TShirt Family Day) & Tshirt Rewang/Bekwoh customer nak guna time cuti sekolah hujung tahun ni.

So…nasihat saya, jangan tunggu last minit baru nak order, takut tak sempat pakai nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

gambar-roziahani

tshirt family day

baju family day

gambar-baju-family-day-2 gambar-baju-family-day

DESIGN2 TSHIRT HARI KELUARGA / FAMILY DAY

Contoh macam grup atas ni yang order TShirt Hari Keluarga dengan kitaorang sebelum ni.

Tak ke seronok tu kalau pakai TShirt seragam je semua. Ada macam2 jenis yang diaorang dah order & design simple atau komplikated, korang bagi je dulu untuk saya bagi harga.

Tapi kalau bajet murah, jangan buat komplikated sangat. Print 1 kaler & biasa2 je. Tu pun dah cukup dah.

Selain TShirt Hari Keluarga, ada jugak TShirt Rewang atau Bekwoh untuk anda order. Ni nak masuk cuti sekolah bulan 12 ni, apalagi…order lah segera. Kurang2 ada jugak kenangan korang dengan keluarga tercinta nanti.

gambar-tshirt-rewang-2 gambar-tshirt-rewang

Ni antara TShirt2 Rewang & Bekwoh yang saya sempat ambik gambar & upload dalam blog ni. Kalau ikutkan banyak lagi tapi ada yang tak sempat nak ambik gambar.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Selain daripada contoh2 diatas, korang boleh juga pilih design baju Rewang yang kitaorang ada di website satu lagi iaitu di www.ainixtshirt.myshopify.com atau klik link bawah ni.

Banner Baju Rewang 3

Kalau anda rasa tak tahu nak buat design camane, kami ada penyelesaiannya jugak. Buat je sendiri & mudah je. Lagi puashati…..

Iklan Design TShirt

Macam2 bantuan & kemudahan yang ada dalam blog kitaorang ni. Tunggu korang nak order je.

So, tunggu apa lagi….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Kitaorang menunggu tempahan & pertanyaan dari anda. In Sha Allah…setiap persoalan & pertanyaan anda akan dijawab sebaik mungkin.

Kalau ada soalan pun, boleh tanya kitaorang terus ye.

 

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Jujur sejujurnya lah kalau nak bisnes anda
maintain dalam masa yang lama.

Cuba anda tipu pelanggan anda sekali
& anda cuba lihat sejauhmana bisnes
anda tu boleh maintain.

Kalau maintain pun, mungkin income tak berkat
& selalu tak cukup duit & susah hati.

Cobalah…kalau tak PERCAYA!

 

Sampai jumpa lagi…..baiiii…baiiii….

Yang Sentiasa Ingin Membantu,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 28/09/2016, in Baju Family Day, Baju Kerja Kawin @ Rewang and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: