Kepakaran saya ialah selesaikan masalah siapa sahaja yang nak tshirt bercetak!

Assalamualaikum wbt & Salam 1Malaysia,

Tajuk cam gempak jer….tapi kalau ikutkan memang gempak pun…heheheh. Bukan riak atau takbur tapi nak bagi u all konfiden dengan servis yang saya bagi skang ni..

Ok..sekali lagi saya nak sebut. Dengar baik2 eekk….ehem..ehem…..KEPAKARAN SAYA IALAH MENYELESAIKAN MASALAH SESIAPA SAHAJA YANG INGINKAN BAJU ATAU TSHIRT BERCETAK WALAU DIMANA SAHAJA ANDA BERADA – ONLINE MAHUPUN OFFLINE.

Agak2 paham tak….statement kat atas tu saya tujukan pada sape2 jer yang mungkin konfius ataupun tak konfiden dengan servis yang saya bagi.

Kalau saya sebut cam kat atas ni, korang mesti konfiden yang aku memang pakar dalam sediakan baju bercetak atau bersulam walau diceruk mana pun u all duduk.

Oklah….aku tak nak merapu panjang2. Cam biasa aku nak kongsi ngan korang job2 yang aku dapat baru2 ni. Kalau ikutkan bertimbun2 maklumat aku nak masuk dalam blog ni tapi sebab banyak sgt tempahan…tu yang tak sempat tu.

Ok…job ni aku dapat dari budak sekolah kat area rumah aku. Diaorang bagi idea, aku cari design tu. Simple jer tapi cantik gak design dia…hehehe. Angkat bakul skit. Jangan marah ahh!!

Kat bawah ni aku paparkan sikit hasil kerjatangan aku & isteriku yang tercinta, Cik Sally…

Cetak tshirt

Baju design tapak tangan...idea diaorang, aku designkan.

Cetak tshirt

Baju kolar....design depan belakang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cetak tshirt

Biasa le...jemur tengah2 rumah.Nasib baik mak tak marah.heheheh...

Cetak tshirt

Time nak print kena susun camni...baru le cepat skit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selain daripada baju2 kat atas ni, aku sempat jugak ambik gambar baju2 lain yang ditempah. Korang tengoklah sendiri kat bawah ni. Semuanya kitaorang buat sendiri……tu yang dapat murah skit tu. Korang nak order kontek jer kitaorang.

Cam biasa…..kalau nak order.Call kitaorang kat nombor atas nun atau emel jer kat adminkomisen@gmail.com. Insya Allah! tidak dihampakan.

Ok..jumpa lagi.Baiiii……

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 14/10/2011, in Baju Kelas, Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: