KOS POS FREE SATU MALAYSIA!!!!!

Hai!

Jumpa lagi. Hari ni nak buat makluman tergempar skit. Hari tu kitaorang sembang2. Alah….sembang laki bini. Cam pekerja ngan bos gitu. Kitaorang bincang pasal masalah kalau orang yang jauh2 + dikawasan pedalaman atau luar bandar nak order tapi risau pasal kos pos.

Mungkin ada yang nak order dgn kitaorang tapi pening kepala mikirkan duit pos pulak. Betul tak….?

Jadi, lepas kami berbincang2…kami pikir camnilah, niat asal tu nak bantu orang yang kat luar sana nak dapatkan baju kitaorang tanpa perlu keluar dari kawasan masing2, jadi kami buat keputusan, kos pos kita bagi PERCUMA jer.

Mungkin korang rasa cam…betl ke dia ni? Untung ke? Yang itu no hal punya. Sebab kami pegang prinsip yang kalau kita tolong orang, Allah pasti tolong kita.

Mana tahu dengan cara tu, Allah bagi rezeki lebih lagi kat kitaorang…betul tak?

So, sape2 yang rasa nak order baju ngan kitaorang tp pening mikirkan pasal kos pos, jangan risau. NO COURIER CHARGES, NO POST CHARGES. ITS FREE.

DIULANGI…….KOS POS FREEEEEEEEEEEEE!

Rebut le peluang sekarang sebelum we all tarik balik nanti……

Ok le….U all pikir2 kanlah.

Cam biasa…kalau tak ada citer pasal baju memang tak sah. Alhamdulillah! kebelakangan ni rezeki melimpah ruah. Tak berenti2 orang order baju. Ada yang order baju kelas, ada yang order baju majlis dan mcm2 lagi, dik…

Cam baju kat atas ni….ni baju untuk kelas ni. Ini antara design favourite aku sebab kaler dia nampak cantik gitu. Kreatif tul budak2 ni. Baju ni design depan belakang. Bijok..memang bijok!

Ok…kalu nak order, boleh call atau sms aku atau isteri ku seperti kat atas nun.

Bai……jumpa lagi!

P/S : KOS POS FREE…..KOS POS FREE…….REBUT LE PELUANG NI SEKARANG! KALAU TAK NYESALLL….

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 20/10/2011, in Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: