Apa kata customer tentang cetak TShirt kami?

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Rasanya dah lama tak upload cerita dalam blog ni. Last hari tu awal bulan 9 rasanya.

Maaflah pada korang yang menunggu2 cerita kami di www.mohcetakbaju.com ni.

Kebelakangan ni order naik mendadak & tak cukup tangan nak siapkan baju tu.

Sekarang ni lega sikit sebab banyak yang dah diselesaikan. So..dapat le luangkan masa untuk share tips & cerita pasal bisnes kami ni kat korang.

Hari ni saya tak nak cerita panjang lebar pasal TShirt tapi nak kongsi ngan korang tentang apa kata customer sendiri tentang kami.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Demi Allah……ni antara bukti2 sebenar conversation kami ngan customer yang baru dapat baju & Alhadulillah puas hati dengan servis kami.

Ini hanya sebahagian je..kalau nak upload semua nanti penuh lak blog ni nanti.

 

 

Ni antara mesej2 Whatsapp yang dapat saya kongsikan dengan korang supaya korang lebih konfiden lagi nak order dengan kitaorang.

Ada jugak gambar2 baju customer sendiri yang share kat kitaorang. Gambar pakai baju tu ramai2. Macam bawah ni.

Kalau korang nak tengok banyak lagi gambar2 customer atau TESTIMONI kami, klik button bawah ni & lihat bagaimana gembiranya diaorang dapat baju yang kitaorang cetak tu ye…

 

 

 

Bawah ni design TShirt REWANG!

 

 


OKLAH
….macam hari2 biasa. Kalau tak share deisgn baju yang customer tempah, memang tak sah.

So…apa cerita cetak baju kami hari ni….

Ni antara tshirt yang kitaorang siapkan baru2 ni. 2 kaler print je. Hitam & pink. Yang putih tu guna background baju.

Memang sempoi sebab guna teknik halftone. Kalau korang nak letak gambar group sendiri pun boleh…

Ni baju kelas bakal2 engineer ni. Baru form 5 tapi dah ada baju camni. Mudah2an makbul doa.

Design nak print tu pun kena edit balik supaya senang tembus kat kain silkscreen tu. Kalau tak edit semula, konfem design dia blur je & tak cantik masa print nanti. So..kena caj upah design semula sikit nanti.

Yang ni design doodle. Budak2 suka sangat baju camni. Korang tak payah susah2 cari design tu sebab kitaorang pun ada supply semua design tu.

Klik kat gambar bawah ni untuk lihat contoh design doodle kami yang ada ye!

 

Yang ni sempoi je sebab buat design teknik halftone. Maknanya print 1 kaler tapi macam design asal.

Korang yang nak buat untuk group korang, family atau apa sahaja aktiviti korang pun boleh. Memang cantik.

 

Yang ni bahagian depan guna stiker tapi bukan sebarang stiker. Ini stiker high quality.

Baju anak ada selai print guna stiker ni. Alhamdulillah dah banyak kali basuh pun masih maintain lagi. Tak tanggal.

Tak macam sesetengah stiker yang tak tahan lama. In Sha Allah..memang puas hati.

Yang ni baju family day…print 2 kaler depan & 2 kaler belakang.

Design ni customer yang bagi & memang menyerlah naik warna dia. Saya suka…saya suka……

Gambar kartun Mickey Mouse camni pun ada orang order. Tak kisah..lelaki ke perempuan. Budak atau dewasa. Semua boleh pakai.

Apa yang penting…..”KERJAAASAMAAA…..” kata Wonder Pet.

So…setakat ni lah dulu.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Ingat ye…kami bukan je boleh print ikut design korang, kami jugak ada sediakan macam2 jenis baju readymade untuk korang pilih.

Klik je kat katalog2 baju kat atas nun (kalau guna hp klik kat bahagian MENU) untuk lihat macam2 stail & brand baju yang kami ada ye.

So..sampai jumpa lagi…

Baaaaiiiiiii…..

Ikhlas Berkongsi,

Abg Nik & Kak Salina
0192254028 / 0193643692

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 28/09/2017, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju kanak-kanak, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: