Masalah cetak tshirt korang selesai dengan kami sebab….

Hai,

Jumpa lagi geng. Apa kabor semua? Sihat2 le selalu hendaknya. Nak bagitahu jer, semalam saya join Seminar MarketingPower Dr.Azizan kat KL 3 hari berturut2. Memang gile punya maklumat pasal marketing saya belajar kat situ. Yang paaaaaling hebat saya belajar kat situ ialah “What U give U get back”..kalau dalam bahasa Jawanya, apa yang u bagi u akan dapat balik. Kalau kita tolong org, Insya Allah, Allah akan bantu kita dalam apa cara sekalipun.

Tu le yang saya praktikkan dalam bisnes cetak baju ni. Saya dah selesaikan masalah sesiapa sahaja kat luar sana nak dapatkan tshirt bercetak dengan harga murah, pastu lagi KOS POS tak payah fikir sebab free. Rasanya org gila pun tak bagi KOS POS free cam saya.

Walaupun nampak macam rugi jer tapi rasanya berbaloi sebab saya dah bantu ramai org kat luar sana nak beli baju tshirt group korang. Amacam? Ada berani…?

Nanti dalam masa terdekat saya nak buat kupon diskaun lak. Tunggu le ye. Kebelakangan ni cebukk skit. Nak update cerita pun tak sempat.

Berbalik pada kos pos tu…saya gerenti ramai yg kat luar sana pening time nak order baju sebab kena tanggung kos pos kan. Tu le yang saya cuba elakkan tu. Kalau korang order ngan saya, kos pos tak yah pikir dah. Semua saya tanggung. Terus-terang saya cakap yg hrga baju pun saya tak tambah untuk cover kos pos. Harga baju dengan cetak tu yang paling reasonable saya boleh bagi…(bisnes nak untung jugak…heheeh!)

So, jgn pikir panjang lagi. Kalau ada website lain yang buat offer yg sama, terpulang pada u all. Saya hanya ingin membantu…..

Ok, cam biasa…tengok skit apa citer pasal cetak tshirt hari ni.

Hahhh…hari ni nak citer pasal akak jual gorang pisang kat Kg.Gajah, Perak ni. Jual goreng pisang jer tapi pemikiran akak ni memang ke depan. Baju pun nak kena seragam. Cuba tengok kat bawah ni…

Nanti nak ambik gambar akak ni live le. Biar real skit. Goreng pisang pun ada baju bercetak….heheheh. Suspek le kak.

Ok, cam biasa…kalau korang nak ambil peluang nak kos pos free, jangan segan, jangan malu…kontek ataupun sms kitaorang seperti nombor hp kat atas nun.

Kalau nak tahu bajet korang lak, isi jer borang seperti page kat atas nun.

Jumpa lagi…baibai..titi…tutu…..

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 31/10/2011, in Baju Company, Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: