T Shirt sempena Hari Raya Korban…..

Assalamualaikum semua,

cetak tshirt

Tshirt sempena Hari raya Korban 2011

Pertama2nya nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha kat semua muslimin muslimat yang lawat blog saya ni. Saya org Terengganu, kerja kat Teluk Intan, Perak. Biasanya raya balik kampung Trg tapi tahun ni giliran raya kat rumah isteri lak. Bukan cabut undi tapi ikut giliran…..suami mithali. Cam tu le. Bertolak ansur. Barulah rumahtangga aman, makmur dan sejahtera sentiasa. Chewaaah! macam kelas Pendidikan Moral lak.

Oklah….sempena raya korban tahun ni, nak kongsi skit citer pasal tempahan untuk majlis korban.

Design dia cam biasa jer tapi ada 2 warna kena print. Cam korang tengok kat atas nun….memang sempoi jer.

Kat bawah ni ada lagi.Lepas ni saya nak kongsi pasal aktiviti diaorang lak. Baru nampak real skit.

Nota :

Bagi sesape yg rasa nak tahu berapa agaknya kos baju korang atau nak tahu harga baju kosong, korang bolehlah klik pada katalog Enzo, Qmsport atau Oren Sport kat atas nun dan emelkan kepada kami kod baju tersebut. Nanti kitaorang bagi harga yang betul nanti.

Kalau nak tahu harga dengan bajet korang, klik lak pada page “Nak tahu harga tak?” dibahagian atas nun dan isi borang yang disediakan.

Cam biasa…korang boleh call/sms atau emel seperti diatas nun kalau nak tahu dengan lebih lanjut….

Ok…jumpa lagi. Selamat Berhari Raya!

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 05/11/2011, in Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: