Cetak tshirt warna GOLD tuuuuu……

Assalamualaikum,

Pada yang baru singgah blog saya terima kasih diucapkan. Blog ni tak le seberapa sangat tapi mampu le jugak bagi idea kat sape2 yang nak cari baju atau tshirt untuk aktiviti korang.

Kalau nak tshirt untuk kelas, ini le blognya…kalau nak tshirt untuk pertubuhan, ini juga blognya…kalau nak tshirt untuk kumpulan…ini le jugak blognya. Pendek dan panjang kata, kalau sape2 je nak order baju untuk aktiviti korang…ini le blog yang dicari2 sebenarnya.

Ok…saya taknak cakap panjang, cuma nak berkongsi ngan korang (mana tahu ada yang teringin nak buat design lain dr yang lain)…tentang tshirt dengan design warna emas (gold) untuk korang.

Biasanya warna biasa jer tp yang ni spesel skit sebab design dia warna emas.

Actually, budak2 ni buat baju jersi bola sebab siap ada nombor skali tapi design & corak2 dia warna emas.

Contohnya kat bawah ni.

cetak tshirt

Penuh satu baju dengan design. Separuh putih, separuh gold.

Siap buat lambang nike lagi…kalau kena saman ngan nike tak tahule aku. Kena saman ngan nik tak apa lagi.

Kalau tak silap diaorang order ari tu dalam 20 lai. Semua ada nombor depan belakang. Tapi untuk buat kaler gold ni sesuai kalau baju jersi hitam jer. Baju jersi putih tak tahu le ok ke tak? Ok ke?

Cam gambar2 kat bawah ni, korang boleh tengok hasil kerja tangan isteri saya. (mengecop le tu). Saya tukang buat design ngan blok jer. Orang lain pegi kursus, orang lain lak terer.

Design baju jersi warna gold ni jarang2 orang buat. Biasa diaorang buat baju warna biasa. Cuma nak bagitau skit yg kos warna gold ni lebih skit dari biasa sebab warna dia spesel.

Kalau korang & the gang rasa nak test buat baju design warna gold ni, boleh le tempah ngan kitaorang.

Call/sms jer kat 0192254028 atau 0193643692. Kalau segan, emel jer kat adminkomisen@gmail.com.

Jangan le malu2 nak kontek kitaorang. Korang pasti puashati, Insya Allah!

Ok…jumpa lagi di artikel seterusnya. Baii……

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 10/11/2011, in Baju jersi, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: