PENGUMUMAN!!!!…..OREN SPORT ada baju baru…….

Hai korang,

Tengah buat apa tu? Mestilah tengah tengok blog saya kan…takkan tengah mancing ikan lak ye.

Rasanya baru lagi saya post cerita sebelum ni. Tapi disebabkan ada PENGUMUMAN PENTING nak buat…tu yang post lagi cerita baru ni.

Straight to the point…..nak umumkan ni..company Oren Sport ada keluarkan tshirt baru dengan kaler baru yang memang ramai yang cari sekarang ni.

Apa kaler baru yang ada….untuk baju 100% cotton ada DARK PURPLE, untuk baju kain jersi atau microfiber ada kaler SEA BLUE, DARK GREY, MAGENTA & DARK PURPLE, baju2 lain ada gak yang baru tapi ada yang belum dapat harga dari supplier lagi. Dah dapat nanti, saya ceritakan dalam blog ni nanti.

Pastu, baju HONEY COMB ada kaler MILO GREEN. Memang cantik gila design & kaler dia.

Cuba tengok contoh baju tu kat bawah ni….

Kod CT01XX Baru copy

Baju oren sport lengan panjang

Lengan panjang cotton ada kaler baru jugak…..kaler SEA BLUE. Cantik wooooo…boleh padankan dengan tshirt Sea Blue lengan pendek.

Ni gambar baju microfiber lak….

microfiber oren sport round neck

Kod 04XX atas tu untuk baju unisex(laki pompuan boleh pakai) & kod QD15XX yang bawah tu untuk tshirt female…ladies cutting. Ada tambahan kaler Dark Grey, Sea Blue, Magenta ngan Dark Purple.

Yang kolar pun sama gak. Tambahan kaler yang sama.

Ada lagi tambahan baju baru tapi masih belum dapat harga dari supplier. Tapi kalau korang berminat, emelkan ke emel saya di adminkomisen@gmail.com untuk dapatkan harga baju tu. Cer tengok gambar2 baju tu kat bawah ni….

tshirt microfiber oren sport

tshirt microfiber oren sport

Ni antara baju2 yang baru masuk dalam katalog baru Oren Sport. Kalau korang nak tengok lebih banyak baju2 ni…korang boleh klik kat page Katalog Oren Sport kat atas nun ataupun klik je kat link kat bawah ni. Pastu, klik kat link kat bahagian tepi sebelah kiri website tu. Pilih je baju mana yang korang berkenan & emel kod baju kat saya untuk saya bagi harga ye…

<<KLIK SINI UNTUK LIHAT PELBAGAI JENIS BAJU OREN SPORT>>

Korang memang bertuah kalau jumpa blog saya ni sebab blog saya antara yang paling aktif mempromosikan baju Oren Sport. Bukan nak bangga atau riak tetapi menceritakan yang hakikat. Kalau korang taip Oren Sport kat Google, blog saya antara yang paling atas & berada di first page. Untuk makluman korang, kalau duduk di first page carian di Google, maknanya tuan punya website atau blog tu seorang yang aktif le sebenarnya.

Oklah…..kalau korang excited dengan tshirt baru Oren Sport tu, boleh emelkan kat saya terus ye. Takpun boleh kontek terus di talian 0192254028 (Nik) atau 0193643692(Salina). Kalau konfiden skit kalau dengar suara kitaorang, ye tak?

Hari ni…cam biasa…ada beberapa cerita pasal tempahan baju yang saya nak kongsikan ngan korang.

Apa citernya?…..

cetak baju

Ni gambaran baju awal yang customer bagi. Nampak macam senang kan tapi bila customer bagi design camni, maknanya saya kena buat semula design tu. Saya kena buat dalam Adobe Illustrator balik sebelum boleh di print out.

Dipendekkan cerita, ini le hasilnya….

cetak baju

The Crew tu tambahan lain lepas diaorang konfem nak order. Depan besar saiz A3 & belakang pun sama.

Yang susah skit, buat logo Infinite tu. Memang akan ambik masa skit kalau nak buat.

tshirt cetak

baju kelas

Cer tengok. Sampai ke dapur jemur baju tu. Almaklum le….buat bisnes dari rumah. Tu yang main ikut dan je jemur kat mana2 tu.

Kat lengan pun diaorang nak jugak. Print logo sekolah 1 kaler print.

cetak baju kelas

Bersepah2……main longgok2 je. Tapi nak buat camane, dah memang camtu caranya nak print lengan. Kitaorang masukkan papan dalam lengan baju tu untuk bagi design nak print sharp skit.

Ok…apalagi citer tempahan tu……

tshirt kelas

Design depan satu kaler putih…

baju kelas

Design belakang..jugak 1 kaler print. Mudah je nak print, Alhamdulillah.

Cer tengok gambar adik2 ni pulak. Cantik tak Kak Tonnnn!!! hehehehe….Cer tengok baju diaorang pakai.

Cer tengok pulak gambar baju sebelum diaorang pakai tu….

baju kelas

tshirt kelas

contoh baju kelas

Mudah je design dia. Hanya buat kat Customink.com je. Tak payah pening2 mana nak buat design tu. Saya dah bagi dah tempat mudah untuk buat design baju tu.

Rasa excited tak tengok baju2 tu. Kalau korang nak merasa jugak baju kelas korang camtu…apakata isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun & tunggu feedback dari saya. Jangan lupa emelkan sekali design nak print tu ye.

Takpun korang emel je maklumat untuk korang order baju tu di adminkomisen@gmail.com atau call terus kitaorang untuk lebih konfiden.

So…jangan lupa datang selalu ke blog saya ni ye. Korang pasti tak puas2 baca macam2 cerita dalam blog saya nanti.

Sampai jumpa lagi….baaaaiiiiii…..

Dari meja kuli merangkap penaip blog & merangkak suami CEO syarikat…hehehehe(jangan mare haa….),

Nik
adminkomisen@gmail.com 

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 13/07/2013, in Baju Kelas and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: