T Shirt I AM betul2 menggila sekarang ni…hehehe!!!

Iklan Baju I AM

Iklan I AMHai,hai, hai & Salam Cetak baju semua,

Apa khabar semua? Harap2 korang semua dikurniakan kesihatan yang baik semuanya ye. Kitaorang kat sini pun Alhamdulillah & nak ucap banyak2 terima kasih pada korang yang sentiasa sokong bisnes kitaorang sampai ke tahap ini.

Hari ni saya nak berkongsi ngan korang tentang baju yang tengah menggila sekarang ni iaitu baju I AM NIKON tapi NIKON tu tukar dengan nama sorang2.

Untuk pengetahuan korang, dah beberapa ratus lai kitaorang print untuk baju ni & sekarang ni pun banyak lagi tengah menunggu ni.

So, sape2 yang berminat nak print baju camtu, korang boleh emelkan detail nak order tu kat emel kitaorang di adminkomisen@gmail.com. Range harga seperti kat banner atas ni ye.

Baju guna brand 4Square lengan pendek….

Bukan kaler hitam je. Macam2 kaler boleh buat.

Hari ni saya nak promote kat korang yang nak yang lain dari yang lain. Ada jenis EMBOSS atau TIMBUL. Ada jugak yang GLOW IN THE DARK..yang bercahaya masa dalam gelap.

Pastu, LENGAN PANJANG pun boleh.

Klik Button bawah ni untuk tahu detail pasal baju tu…..

Klik sini

 

Ok…dah lama kitaorang tak berkongsi tentang tempahan TShirt yang kitaorang buat sebelum ni.

Apa cerita…….

tshirt I AM

TShirt I AM yang kitaorang pernah buat sebelum ni bukan sahaja kaler hitam je customer tempah. Kaler lain pun banyak. Macam gambar2 ni. Ni gambar sebelum letak nama masing2 ni. Lupa nak upload gambar yang dah ada nama. Gambar2 camni je semua.

cetak tshirt I AM

cetak tshirt I AM

So…excited tak nak order…sabarrrr…emel je detail nak order tu kat emel saya di adminkomisen@gmail.com atau call terus kalau nak lebih konfem.

Apa cerita lagi….

cetak tshirt polis

cetak tshirt polis

Ni baju geng2 polis ni. Design diaorang buat kat Customink.com je. Godek2 situ senang je. So, agak mudah skit nak buat. Korang pun kalau nak print kat baju korang untuk apa2 je aktiviti korang, sangat2 dialu2kan….

cetak tshirt polis

Selain daripada tu……

Displaying wm-front (4).jpgDisplaying wm-back (4).jpg

Ni design asal yang customer ni hantar melalui Customink.com

So, hasilnya…..

tshirt kuda

tshirt kuda

tshirt kuda

tshirt kuda

Ada 2 kaler yang dia buat. Cantik tak? Simple & sempoi je……

Apalagi….

tshirt kelas

Ni tshirt kelas lak. Ini pun dari Customink.com. Tak payah susah2 nak lukis tangan. Guna website tu je. Korang mesti puashati punya.

tshirt kelas

baju kelas

baju kelas

Ok…dah le tu ye. Seronok ke tengok macam2 design dalam blog ni. So, pada korang yang rasa excited giller nak order baju2 korang tu, apakata korang ikut step2 ni :

1.  Isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat atas nun, pastu emelkan design nak print tu untuk saya bagi harga.

2. Emelkan detail & design nak print tu ke emel kitaorang di adminkomisen@gmail.com.

3. Call kitaorang di 0192254028 – Abg Nik atau 0193643692 – Kak Salina.

4.  SMS atau Whatsapp kitaorang guna nombor atas ni.

So, kitaorang tunggu order korang ye & In Sha Allah, kami akan layan sebaik2nya soalan korang ye. Mana nak cari tempat cetak baju yang boleh jawab segera soalan2 korang.

Kalau tempat lain belum tentu berjawab soalan korang tu.

Setakat ni dulu ye….bai……

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 06/04/2014, in Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: