Baju 4Square untuk korang yang ingin bajet rendah!

 

Pray for MH370

Hai korang,

Semalam saya baru balik dari bercuti & rasa macam bercampur2 perasaan sebab ada rasa seronok & ada rasa risau.

Seronok sebab dapat jumpa bonda & ayahanda tercinta. bila balik kampung ni, hati rasa tenang je bila lihat wajah mak ayah kita. Pastu, bangga lah jugak sebab dapat lagi berbakti dengan diaorang selagi nyawa mereka masih ada ni.

Bagi saya, rezeki yang melimpah ruah ni pun hasil dari usaha kitaorang berbakti kepada mak ayah semasa diaorang masih hidup ni. Saya selalu mintak mak terutamanya untuk kami sekeluarga murah rezeki & hasilnya, rezeki yang melimpah ruah sehingga kini, Alhamdulillah.

Risau lak ada 2. Satunya, risau yang tak habis2 tentang MH370. Mana le pergi kapalterbang ni ye. Doa le korang. Kalau kita duduk kat tempat penumpang tu, baru le kita tahu macamana perasaan sebenarnya situasi yang diaorang hadapi tu.

Risau keduanya ialah tentang order yang menimbun menunggu lepas balik kampung ni. Harap2 dapat le disiapkan dalam tempoh yang ditetapkan ye.

Ok…hari ni saya tak nak bercakap panjang. Cuma nak bagitau semula yang design I AM NIKON(Nikon ganti nama masing2) masing lagi menjadi design yang popular sekarang ni. Kalau korang nak order, emelkan kat emel saya di adminkomisen@gmail.com ye.

tshirt kelas cetak baju kelas

 

Ok…selain daripada tu, nak bagitau jugak ni, brand 4square ada offer baju lengan panjang & lengan pendek untuk korang. Dewasa ada & kanak2 pun ada. Cer tengok gambar bawah ni.

Baju 4square

Baju 4square Polo

Ni baju lengan pendek.. Lengan panjang lak….

Baju Long Sleeve Roundneck 4square Baju Long Sleeve VNeck 4square

Lengan panjang 4square ni ada 2 jenis – roundneck & V Neck.

Nak tahu harga baju ni, klik kat page Katalog 4Square.

Kanak2 4square pun ada.

Baju Kids 4square 1 Baju Kids 4square 2 Baju Kids 4square 3

Harga pun boleh tengok kat page Katalog 4Square.

Ok….pada korang yang nak buat tshirt untuk apa sahaja aktiviti korang tapi nak bajet rendah, korang boleh pilih baju brand 4Square ni.

Kualiti baju ni walaupun murah tapi boleh menyamai Oren Sport atau Gildan.

Saya pun suka print baju 4Square ni sebab mudah nak print & tak mudah kembang kalau basuh banyak kali.

So, kalau korang rasa nak order baju ni, emelkan detail tempahan & design nak print tu kat emel saya di adminkomisen@gmail.com atau call kami di 0192254028 (Nik) / 0193643692 (Salina), SMS atau Whatsapp. Terpulang pada korang.

Ok….hari ni saya tak kongsi cerita printing ngan korang sebab agak sibuk skit. Baru balik dari kampung. Lain kali le ye.

Jumpa lagi…baaiiiii……

Signature

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 28/03/2014, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: