Design tshirt paling POPULAR sekarang ni……

Hai, Hai & hai…..Salam cetak baju semua,

Sehingga artikel ni ditulis, order & tempahan baju masih lagi non stop ke inbox saya. Alhamdulillah….syukur sangat tapi nak bagitahu awal2 ni..kalau ada sape2 yang nak dalam masa terdekat iaitu kurang dari seminggu lepas dapat deposit, saya tak dapat ambik sebab yang menunggu pun dah menimbun dah sebenarnya ni. Semuanya nak urgent. Biasanya saya dapat siapkan dalam 2 minggu ke atas lepas dapat deposit ye.

Pastu, nak bgtau jugak….saya terima order 5 lai ke atas je ye. Dilulangi…….5 lai ke atas je sebab saya takut yang sikit ni terlepas pandang. Bukannya sombong, tak nak ambik tapi memang pernah jadi, kuantiti yang sikit akan terlepas pandang. Kesian nnti.

Ok….hari ni, saya nak kongsi ngan korang antara tshirt2 yang menjadi PILIHAN ramai customer kebelakangan ni.

Salah satunya, tshirt yang ada tulis I AM NIKON tapi NIKON tu tukar dengan nama sorang2. Ramai betul bertanya…contohnya macam baju ni…

tshirt kelas

cetak baju kelas

Suka tak? Ramai betul yang berminat nak order baju camni. So, korang yang nak order pun boleh gak.

Saya terima 5 lai ke atas je. So, kalau nak order & nak tahu harga, PM saya kat emel saya di adminkomisen@gmail.com.

Yang biasa order ngan saya, biasanya student2 yang nak jual balik. Samada diaorang jual kat Facebook dll.

Selain daripada design atas ni, yang I LOVE pun banyak gak saya terima. Biasanya yang I LOVE ni, diaorang order dalam kuantiti yang besar sehingga ke 400 – 500 lai. Baru2 ni pun dalam beberapa ribu lai saya siapkan untuk baju I LOVE tu saje. Contohnya, macam kat bawah ni……

tshirt I love

tshirt I love

tshirt I love

Saya guna tshirt brand 4square sebab walaupun harganya agak murah tapi kualiti baju tu menyamai baju Gildan & saya suka print atas baju ni sebab kain dia cantik & licin masa nak print. Beza skit dengan Oren Sport.

Yang ni pun, kalau sape2 nak order atau nak tahu harga, PM saya kat emel saya di adminkomisen@gmail.com sebab harga tshirt siap print bergantung pada kuantiti tempahan.

Selain dari tu, tshirt dengan cetakan GEEK, SWAG, SICK, CHILL dll pun banyak saya terima. Contohnya cam gini….

tshirt GEEK

geek tshirt

Memang bertimbun2 pelanggan order baju camni. Ni hanyalah sebahagian sahaja sebab banyak gak tempahan yang saya tak sempat nak ambik gambar.

Harga baju ni pun bergantung pada kuantiti tempahan untuk selai siap print.

Selain daripada tu, tshirt untuk artis KPop & Running Man. Tak menang tangan kitaorang dapat order baju camtu.

Zaman FB sekarang ni, budak2 dah pandai buat bisnes sebab kebanyakan yang order dengan saya, semuanya untuk dijual balik.

Bagus le camtu, boleh cari side income skit tanpa susahkan mak ayah, betul tak?

Tshirt Kpop yang kitaorang dapat baru2 ni macam kat bawah ni….

tshirt kpop

tshirt kpop

tshirt kpop

tshirt kpop

tshirt kpop

tshirt kpop

Ini le antara baju2 yang saya buat baru2 ni. Terpulang pada korang sendiri. Design2 ni ada antara yang diaorang ambik dari Internet & ada yang diaorang buat sendiri kat Customink.com.

Semua tshirt2 kat atas ni adalah antara yang paling GLAMER & POPULAR yang diaorang tempah kat kitaorang sekarang. Kalau korang nak jugak, jangan lupa emelkan detail termasuk design nak print tu ke emel saya di adminkomisen@gmail.com ye.

Selain daripada tempahan diatas, ni ada lagi design2 yang saya nak kongsikan ngan korang hari ni. Design sama macam I AM NIKON tu tapi lain skit…ada I AM jugak…cer tengok kat bawah ni….

tshirt kelas

tshirt kelas

Pastu, ada gak yang order HOODIE dari brand Gildan.

hoodie

tshirt group hoodie

tshirt Hoodie

Tshirt yang jugak dapat banyak tempahan dari customer iaitu tshirt Family Day…..

tshirt hari keluarga

family day tshirt

tshirt hari keluarga

Semua design ni customer buat dalam Customink.com.

Ni lak tshirt fitness. Customer ni guna untuk perasmian training centre diaorang ni.

tshirt sukan tshirt sukan tshirt fitness

Last sekali, tshirt putih biasa je tapi kaler kartun ni cantik betul. Saya suka….

tshirt kartun

tshirt kartun

Simple je design dia. Memang seronok kalau bila print menjadi & customer puji…Alhamdulillah.

Oklah ye….banyak gak gambar baju yang sempat saya upload hari ni. Sibuk gak sebenarnya sekarang ni. So, pada korang yang nak order baju, ingat ni :

1.  Isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat atas nun & emelkan sekali design nak print ye.

2.  Emelkan terus detail nak order & design ke emel saya di adminkomisen@gmail.com.

3.  Hantar SMS atau Whatsapp ke Nik – 0192254028 atau Salina – 0193643692.

4. Atau ; call terus kitaorang kalau nak dengar suara kitaorang ye.

So, sampai jumpa lagi korang…baiiiii…..

Signature

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 09/03/2014, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. salam. boleh saya taw harga untuk I AM tu? minimum if sy amek 10 la berapa ya untuk lengan panjang n pendek?

    minimum 10 minimum 15 minimum 20

    Sent from my iPad

    >

    • Kepada semua pelanggan2 & bakal mohcetakbaju.com. Tolong jangan buat pertanyaan atau tempahan dalam bahagian komen ini. Bahgaian komen ni hanya untuk komen artikel sahaja.
      Kalau nak order…tolong emelkan terus pertanyaan awak ke adminkomisen@gmail.com ye. Sekali lagi di Ulangi…..tolong guna emel untuk sebarang pertanyaan ye.

      Terima kasih sangat & maaf ye.

  2. Assalamualaikum wbth Tuan Nik, saya Ramlan student IKSB rasa tertarik dengan blog Tuan yg cantik & banyak Info cetak baju. Kalau saya nak tempah design unik untuk jual pun boleh kot.

    Saya dah masuk link blog ini di blog saya. Jemputle ke blog saya & tinggalkan komen Tuan,Terimakasih.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: