KAMI TERIMA 5 HELAI KE ATAS JE & KOS POS KAMI FREE UNTUK SEMENANJUNG (dari 2010 lagi….)

Salam Ramadhan

Assalamualaikum wbt & Salam Cetak Baju semua,

Mula2 ni nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua muslimin muslimat diseluruh dunia (blog ni dapat dicapai ke seluruh dunia).

Semoga korang bersedia fizikal & mental untuk sama2 berpuasa dalam bulan Ramadhan ini. Ini perintahya. So, kenalah ikut perintahNya sebab dia yang prepare Syurga Neraka. Terpulanglah pada korang nak ikut ke tak……semua dah besar2 dah.

So, hari ni nak bagitau kat korang semua terutamanya yang baru lawat blog saya, saya hanya terima 5 helai ke atas untuk 1 design sahaja. Saya tak terima tempahan bawah 5 helai sebab kos pos saya FREE. Syarat ni saya buat semenjak 2010 lagi & maintain sampai le ke hari ni, Alhamdulillah.

Pada korang yang nak order selai2 tu, saya cadangkan kumpulkan order korang & order 5 helai ke atas. Baru saya boleh terima sebab paham2 je lah…orang bisnes macam saya ni nak jugak untung, walaupun harga tshirt kitaorang masih lagi dalam tahap berpatutan lagi.

Untuk pengetahuan korang jugak….TShirt I AM still jadi pilihan ramai lagi setakat ni & semakin menjadi kegilaan ramai sekarang ni. Tshirt I AM ni pun saya terima 5 helai ke atas jugak macam baju2 lain. Pengiraan dia macam bawah ni….

Iklan TShirt I AM 4

 

So, pada korang yang berminat nak buat baju I AM atau apa sahaja tshirt bercetak untuk apa sahaja aktiviti korang, jangan segan & jangan silu, boleh order guna pilihan dibawah ni. Untuk pengetahuan korang, bulan puasa ni kami tetap terima tempahan korang tau…..

1.  Guna page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun & isi form kat situ lepas tu.

2.  Emelkan pertanyaan korang pasal baju tu ke adminkomisen@gmail.com.

3.  Call kitaorang terus di 019-2254028 (Nik) atau 019-3643692 (Salina). (Siang je ye…malam nak berehat)

4.  Whatsapp atau SMS

Nak bgtau korang jugak ni….baju Oren Sport banyak baju baru sekarang ni & harga pun banyak yang kami turunkan sebab supplier turunkan harga tu.

Antara baju baru yang ada ialah :

Kod QD37XX oren sport

Kod QD38XX oren sport

Kod QD39XX oren sport

Dan macam2 lagi……kalau nak tengok, klik kat Katalog Baju Oren Sport kat atas nun & tengok Tshirt pilihan korang tu ye.

So….sebagai mana biasa, tak lengkap rasanya kalau tak kongsi ngan korang tshirt yang ditempah oleh customer sebelum2 ni.

Cerita 1….

tshirt program

tshirt group cetak

Ada 3 kaler printing ni. Tak pakai locking pun. Guna kuasa mata orang rumah je nak bagi design dia ngam2 atas baju. Kitaorang cuma guna marking biasa je. So, agak mudah buat tshirt ni & tak lama pun kitaorang buat. Alhamdulillah.

Cerita 2…

tshirt cetak halftone

Design ni memang sempoi. Asalnya customer bagi gambar yang lukis tangan je. Kemudian saya guna teknik halftone untuk dapatkan gambar camni.

Design camni kena guna kain lubang halus ni. Saya guna kain kod #1500 supaya titik2 dia mudah keluar dye.

Saya jugak guna special printer untukm dapatkan artwork camni. Tapi time print, mudah je. 1 kaler hitam je.

Cerita 3…..

tshirt cetak

Yang ini pun 1 kaler kelabu. Customer yang bagi design tu. Saya just print out. So, agak mudah jugak tapi gambar muka tu nampak real je.

tshirt bercetak

Cerita 4….

tshirt selfie

tshirt selfie 2

tshirt cetak

Design camni pun banyak jugak saya terima. Yang jenis jawi camni. Design jawi ni saya ambik dari Internet. Agak mudah nak print sebab 1 kaler je.

Cerita 5….

Design bawah ni pun banyak gak saya terima. Memang ramai betul kaki K Pop yang order baju ngan saya. Contohnya camni…..

DSCN2856 DSCN2814 DSCN2813 DSCN2812

So, camane? Excited ke nak order…..

Setakat ni sajelah dulu….cam biasa jugak…..

So, seperti biasa, bagi customer yang dah excited balik nak order baju2 tu, korang boleh kontek kitaorang samada :

1.  Guna page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun & isi form kat situ lepas tu.

2.  Emelkan pertanyaan korang pasal baju tu ke adminkomisen@gmail.com.

3.  Call kitaorang terus di 019-2254028 (Nik) atau 019-3643692 (Salina).

4.  Whatsapp atau SMS

Kitaorang tunggu order korang ye…..

Baaiiiiiii…….

Ikhlas dari kami :

Signature

 

 

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 28/06/2014, in Baju Company, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: