Print EMBOSS(TIMBUL) untuk baju kelas korang. Lain dari yang lain. Order cepat…..

Hai & Salam Cetak baju semua,

Apa khabar semua? Masih tengah mengumpul order untuk baju kelas ke?

Okay…..kalau boleh kumpul segera ye. Bukan apa. Nanti bila dah cuti baru nak order, memang dah kurang bermakna dah sebab baju kelas biasanya pakai time sekolah atau belajar ramai2. Kalau dah cuti baru nak order, memang tak seronok le nanti.

Haaaa…cepat cepat cepat cepat!!!! Kalau lambat jangan menyesal ye. Hehehehe….

Ok..hari ni, saya nak kongsi ngan korang satu cara stail printing yang dah lama kitaorang buat, tapi ramai student yang tak buat.

Printing emboss atau timbul. Nak tak? Tambahan RM3 ke RM5 selai je dari harga printing biasa.

Korang boleh jugak combine, emboss & biasa. memang cantik. Lain dari yang lain.

KLIK LINK BAWAH NI UNTUK TENGOK VIDEO CAMANE RUPA EMBOSS TU…….

KLIK SINI SEKARANG

Memang cantik kalau buat emboss ni. Cuma nak bagitau, harganya akan lebih dari printing biasa ye tapi cantik.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Cuma ada kelemahan sikit untuk emboss ni sebab biasanya emboss boleh buat atas baju cotton je. Microfiber atau jersi tak boleh buat. Nanti cabut sebab material dia lain sikit.

Baju cotton, kitaorang ada macam2 jenis. Dari yang paling murah brand 4square hingga Gildan, Enzo & Oren Sport.

Nak yang lain sikit, baju Raglan. Yang ni pun banyak orang order jugak ni.

Baju Gildan Raglan Lengan 3 Suku Baju Raglan matahari Kod 1028 Raglan Enzo

So, terpulang pada korang & poket korang. Rasa nak biasa2 je atau yang grand. Bagitau je nanti ye.

Banner TShirt

So, oklah….apa cerita kita hari ni. Cam biasa…bertalu2 order masuk sekarang ni. Saya dah pesan awal2 ye. Jangan menyesal lak nanti kalau order lambat. Nanti jenuh nak tunggu baju siap nanti kang.

Cer tengok tempahan ni….

tshirt runningman baju running man

Tshirt simple je. Tshirt Running man. Belakang kosong. Memang sempoi. Mula2 print bulat penuh biru, pastu tindih kuning. Kejap je siap.

baju cetak tshirt group

Ini biasa je sebab 1 kaler print tapi yang ambik masanya masa nak buat design2 tu. Yang tu ambik masa lama sikit. Dah siap design memang cepat je print sebenarnya.

tshirt kelas baju kelas

Ni tshirt kelas untuk budak MRSM. Jugak sempoi & simple je. Cuma masa nak print lencana tu ambik masa sikit tapi Alhamdulillah dah biasa print, so tak ada masalah.

tshirt kelas tshirt kelas

Yang ni customer buat design dalam Customink.com. Ini pun cikgu diaorang yang buatkan. Memang sporting tul cikgu ni. Tiap2 tahun buat baju kelas dia dengan kitaorang. Alhamdulillah…terima kasih Cikgu.

baju kelas baju kelas baju kelas baju kelas

Yang ni untuk baju kelas jugak. Ada 4 kelas yang buat design lebih kurang sama tapi baju lain2 kaler. Mesti seronok diaorang dapat baju tu nanti.

Oklah…setakat ni dululah ye.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Sampai jumpa lagi…baaaaiiiiii….

Ikhlas dari:

Abg Nik & Kak Salina

 

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 20/08/2015, in Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: