Macam2 jenis baju ada dalam mohcetakbaju.com ni. Pilih ikut suka anda ye!

 

Raglan Kod 1028 Charcoal Copy

BAJU BARU DI KATALOG ENZO

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Berjumpa lagi kita dalam blog kitaorang di www.mohcetakbaju.com ni.

Tahun 2015 hanya dalam 3 bulan je lagi. Korang dah dapat tshirt untuk aktiviti korang ke?

Kalau ikutkan time ni le waktu puncak bagi student2 yang nak order baju untuk kelas diaorang.

Selain daripada tu, ada jugak yang sedang mencari2 baju untuk reunion, baju kawin, family day & macam2 lagi.

So, nasihat saya….kalau dah buat keputusan tu, order le cepat2. Bukan apa….bila dah menimbun order yang masuk, takut korang punya lambat dapat nanti sebab biasanya saya siapkan ikut giliran. Mana yang dulu, saya dulukan.

So….order segera ye.

Hari ni saya nak kongsi macam2 jenis baju baru & sedia ada yang saya sedang offer kat korang ye.

Antaranya ialah :

Cotton long sleeve kids Matahari copy

Baju LONG SLEEVE BUDAK Brand Matahari

Cotton vneck Matahari copy

Baju VNECK DEWASA Brand Matahari

Hoodie Raglan Matahari copy

Baju HOODIE RAGLAN Brand Matahari

Singlet Matahari copy

SINGLET Brand Matahari

Baju Raglan matahari

BAJU RAGLAN LENGAN 3 SUKU Brand Matahari

Ini antara baju brand Matahari yang saya baru promote. Kepada mereka yang mencari jenis baju yang lain dari yang lain, ada macam2 jenis korang boleh pilih. Dari yang murah, hinggalah yang mahal ikut kuanliti baju.

Korang letak mouse atau klik terus kat katalog2 baju seperti dibawah ni dibahagian atas nun & mula pilih ikut bajet korang ye.

Header mohcetakbaju

Pilihan ditangan korang & design sendiri pun korang boleh buat dalam blog kami. Apa lagi yang korang mahukan….semua ada disini…

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Oklah….saya tak nak berceloteh panjang. Straight to the point, cam biasa…..apa tempahan yang saya dah buat sebelum ni ye…

tshirt kelas

tshirt kelas

Yang ni biasa je. 1 kaler printing. Cuma nak bgtau yang belakang tu, diaorang tulis tangan & saya buat balik dalam komputer.

tshirt family day

baju hari keluarga

Yang ni pun biasa jugak. 1 kaler print. Baju family day yang murah2 aja dong. Kalau banyak kaler, nanti mahal lak kang…hehehe.

cetak baju

baju cetak workout

cetak baju

cetak baju

Ni baju2 untuk abang2 sado ni. Dari Johor. Ambik masa sikit sebab deapn belakang 2 kaler. Yang ni pun simple jugak sebenarnya tapi ambik masa skit masa nak edit balik design tu. Kalau design dah siap2 dalam Ai atau Photoshop tinggal nak print je, cepat le sikit siap.

Oklah….setakat ni dulu buat kali ni.

Siap sedialah korang untuk start order baju untuk apa sahaja aktiviti korang ye. Kalau lambat dapat, jangan marah saya ye….hehehe.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Ok..jumpa lagi dilain masa…baaaaiiiii…

Dari kami disini,

Abang Nik & Kak Salina
0192254028 / 0193643692

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 25/09/2015, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: