Jenama Gildan…antara jenama TShirt yang menjadi pilihan customer kami untuk cetak baju!

Assalam semua pelawat mohcetakbaju semua,

Saya doakan korang semua sentiasa sihat walafiat bersama keluarga tercinta masing2.

Korang masih lagi mencari TShirt2 untuk aktiviti grup korang ke?

Ada 1 bulan setengah lagi mulai hari ini, Tahun 2019 akan berlabuh.

Tahun 2020 pula akan muncul.

Sementara Tahun 2019 ni masih ada….apakata korang start pikir2kan untuk buat TShirt untuk dipakai dengan grup korang sebagai kenangan korang pada tahun ini.

Ok…hari ni saya nak kongsikan dengan korang tentang TShirt brand Gildan yang dah release katalog baru iaitu Katalog 2019/2020 <<Megah Buyer’s Guide 19-20.>>

Korang yang nak tengok contoh2 baju tu pun boleh KLIK KAT SINI.

Bila supplier TShirt release Katalog baru, kebiasaannya diaorang juga akan perkenalkan TShirt baru.

Samada diaorang tambah warna baju atau tambah design baju baru.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

KATALOG GILDAN VERSI 2019/2020

Contohnya macam bawah ni….

Ni antara baju2 baru yang Gildan perkenalkan dalam Katalog baru diaorang.

Gildan ni antara brand TShirt yang kitaorang deal dah lama dah.

Rasanya sebelum 2016 lagi kitaorang dah deal sebab ada 1 artikel yang ditulis oleh bos Gildan sendiri iaitu Justin dalam FB beliau sendiri masa dia datang melawat kedai kitaorang masa tu.

Ni antara cerita yang dia tulis dalam FB tu….

 

Ni antara apa yang diaorang kongsikan tentang kitaorang sebelum ni.

 

Ni masa ada exhibition TShirt2 kat KLCC baru2 ni…dari kiri Abg Nik, Kak Salina & Sharifah (Staf Gildan).

 

TShirt Gildan ni walaupun ada TShirt baru yang diperkenalkan tapi ada juga design baju yang sama dari dulu tapi ditambah warna je. Macam bawah ni….

Macam kod 76000 atas ni..kalau dulu, pilihan warna dia tak sebanyak ini tapi sekarang dah ada 36 pilihan warna.

Bayangkanlah berapa banyaknya stok yang diaorang ada dalam gudang diaorang tu.

Ni baru 1 kod.

Kalau nak yang murah sikit ada yang kod 63000 ni tapi still banyak juga pilihan. Ini pun ada 21 pilihan warna.

Banyak kan?

Ni antara TShirt Muslimah baru yang diperkenalkan.

TShirt Muslimah plain & guna kain jersi atau microfiber.

Selain dari TShirt biasa….Gildan juga terkenal dengan TShirt Hoodie atau sweatshirt.

Hoodie Gildan ni antara hoodie yang berkualiti tinggi.

Tu yang harga dia mahal sikit tu.

KLIK SINI kalau nak tengok pelbagai pilihan hoodie lain yang ada.

 

Bagi korang yang nak order TShirt beserta cetakan sekali…..

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Ok….macam biasa. Apa cerita cetak baju kami minggu ni?

 

Ni antara gambar2 baju yang saya sempat siapkan sebelum ni.

Cam biasa…..

 

Kalau nak order TShirt dengan kitaorang…..

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Sampai jumpa lagi….baaaiiiii….

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 09/11/2019, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: