Kami kembali semula setelah beraya sakan…..!!!!

Baju Raglan matahari

 

Dapatkan baju Raglan pelbagai jenis kaler sekarang sebelum kehabisan stok!!!

Hai & Salam Cetak Baju pada semua,

Alhamdulillah…syukur. Dah sebulan puasa, pastu kita sambut raya lak. Syukur…Allah masih bagi beri peluang untuk kita beraya sakan tahun ni bersama mak ayah & adik beradik semua. Harap2 tahun depan Allah panjangkan lagi umur untuk kita sambut lagi puasa & raya.

Walaupun kitaorang dah bagitau yang bisnes kitaorang ni ditutup seminggu tapi masih lagi ada yang excited tanya pasal nak order tshirt. Raya pertama pun dah ada mesej masuk tanya pasal tshirt tu. Maaf sangat2 sebab kitaorang tak dapat balas sebab raya tu je lah peluang kitaorang nak rehat skit daripada menjawab soalan pelanggan.

Sekarang kami dah bukak balik kedai. So, pada sape2 yang dah tak sabar2 nak order tshirt tu, korang boleh lah start order ye.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Hari ni saya tak nak cakap panjang, cuma nak kongsi ngan korang tempahan2 yang kitaorang terima baru2 ni. Just untuk tatapan & bukti pada korang yang memang kitaorang memang asli punya.

Apa cerita2 tu……

tshirt cetak rokok

tshirt cetak rokok

Ni print 3 kaler ni.Hijau tua, hijau muda & hitam. Design customer dah siap bagi. So, mudah je sebab kitaorang guna locking.

Baju turquoise brand Enzo. Ini kitaorang regular customer ni. Memang selalu order ngan kitaorang.

Cerita apa lagi……

baju family day

tshirt hari keluarga

baju family day

Design baju family day ni customer sendiri yang lukis dalam customink.com. Memang kebanyakan customer buntu time nak buat design tu.

Alhamdulillah, website customink.com banyak membantu. Actually, website tu bukan saya punya. Orang luar punya tapi saya standby tempat untuk customer kitaorang buat design sendiri tanpa perlu pening2 diaorang cari kat mana nak buat design tu.

So, pada korang yang memang dah excited nak order baju ngan kitaorang tapi tak ada idea camane nak buat design tu, cer klik link bawah ni & cuba godek2 kat situ. Senang je.

KLIK SINI>>https://mohcetakbaju.com/buat-design-sendiri/

Ok, apalagi…..

baju cetak

tshirt cetak

Yang ini simple jer sebab 1 kaler je depan belakang. Cuma design depan tu saya kena buat balik sebab design yang dia bagi pecah bila saya besarkan.

So, mudah je. Saya just mintak dia punya jenis font atau nama font & saya edit balik bagi design tu nampak sharp sikit.

baju cetak kelas

baju cetak kelas

Yang ini special skit. Design ni libatkan 3 kaler iaitu putih, hitam & gold.

Kartun Doodle tu Gold, tulisan hitam & background putih. Kartun ni kalau korang nak kitaorang buatkan pun boleh. Yang ni customer sendiri yang sediakan. Satu lagi nak bagitau…..kalau print gold harga mahal skit dari print biasa tapi memang cantik.

So, kalau korang ada bajet tinggi sikit, korang boleh order gold kalau nak.

baju hoodie

tshirt hoodie

Macam baju hoodie ni. Customer nak kaler gold. So, mahal skit le harga dia tapi berbaloi le sebab memang cantik kalau print.

tshirt kelas

baju kelas

Ini tempahan sebelum raya hari tu. Just simple design. Diaorang lukis atas kertas je macam lukisan bawah ni. Pastu kitaorang lukis balik sebijik cam diaorang nak.

Design Baju Afiqrulain

Kalau design simple je, kitaorang boleh lukis balik tanpa caj tapi kalau agak susah nak print balik, biasanya kitaorang akan caj sikit sebab designer saya yang akan lukis balik design tu. So, harap faham le ye. Takkan semua nak free kan. Sekarang ni dengan GST lagi. Susah skit nak bagi harga yang murah2 cam dulu.

baju kelas

Baju camni memang antara yang jadi favorite pelanggan2 kitaorang. Design nama2 atas tahun kelahiran atau tahun batch kelas memang banyak kitaorang terima. Korang pun boleh kalau nak.

Ok last sekali untuk hari ni…..

tshirt group

tshirt group

Ini tshirt untuk group ni. Baju jenis microfiber Gildan kaler maroon. Print 2 kaler depan & 2 kaler belakang. Memang agak sempoi jugak time nak buat hari tu.

So..rasanya setakat ni dululah ye.

Esok start le kitaorang pulun balik tempahan yang masuk sebelum raya hari tu. Ini pun ada beratus lai menunggu lagi ni, Alhamdulillah.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Macam2 jenis tshirt korang boleh pilih kat katalog2 baju kat atas nun ye. Apa2 hal, kontek je kitaorang nanti ye.

Ok…jumpa lagi korang. Baaaaiiiiii….

Yang sentiasa membantu,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 21/07/2015, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: