Masih mencari2 tempat nak buat TShirt Kelas atau apa sahaja TShirt korang ke?

Banner TShirt

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Alhamdulillah….sehingga kini kami mendapat sambutan yang terlajak laris dari semua pencinta, pelanggan & bakal pelanggan cetak baju dari seluruh Malaysia.

Pada saat saya menulis blog ni, kami sedang menyiapkan beberapa ratus order yang masuk non-stop sehingga kini.

Syukur sangat2 & terima kasih sangat2 sebab anda lah antara penyokong bisnes kami berkembang pesat sehingga kini.

Bagi membalas jasa anda serta membantu anda untuk sama2 berjaya dengan bisnes TShirt ni, kami akan buka untuk proses pengambilan EJEN dalam beberapa minggu ini.

Kertas kerja serta dokumen sedang disiapkan sebab nak bagi anda betul2 dapat buat duit dengan bisnes cetak baju ni nanti.

Sementara tu, pada sape2 yang sedang mencari tempat nak order baju bercetak atau tengah cari lubang2 duit untuk duit sampingan korang, apakata korang deal ngan kitaorang.

Buat masa ni, korang cuba promote dulu apa sahaja TShirt yang korang rasa sesuai untuk korang promote & tanya detail tentang order tu, pastu dapatkan harga dari saya.

Kalau saya bagi RM20, korang boleh letak harga dalam RM25 ke atas untuk dapat untung atas sehelai baju tu. Senang je.

Buat bisnes ni konfem susah kalau korang fikir susah. Cer fikir senang. Senang le jadinya nanti.

Korang rasa nak order baju kelas ke & rasa nak buat design lain dari yang lain?

Cer baca ni…….

Header mohcetakbaju 2

Kalau korang rasa boring dengan design sedia ada, korang boleh buat design sendiri. Ikut suka hati korang.

Klik link bawah ni & korang pilih le nak design camane korang nak.

KLIK SINI SEKARANG

Macam yang saya bagitahu sebelum ni. Kitaorang juga ada supply macam2 jenis baju.

Paling glamer….baju Raglan. Tapi itu terpulang pada bajet korang jugak……

Raglan Kod 1028 Charcoal Copy

Raglan Enzo 2 copy Raglan Enzo 1 copy

Ni baju Raglan Enzo

Ada jugak brand lain….

Hoodie Raglan Matahari copy Baju Raglan matahari

Ni brand Matahari

Baju Gildan Roundneck Raglan SS Baju Gildan Raglan Lengan 3 Suku

Ni brand Gildan

tshirt kelas raglan Baju Raglan senior 3 Baju Raglan senior 1 tshirt raglan cetak Baju Raglan 1 tshirt I AM Raglan tshirt raglan I AM

Ni antara contoh baju Raglan yang kami buat sebelum ni. Tapi bukan baju2 camni je. Macam2 katalog kami ada. Pilih je mana yang korang nak ye.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

So…tunggu apa lagi? Baik order sekarang. Tahun depan dah masuk tahun lain dah. Sejarah tak boleh ulang dah kecuali korang buat baju reunion. Tengah ada geng ramai2 ni baik buat cepat. Kalau tak menyesal seumur hidup…tauuuu!

Oklah…hari ni saya nak kongsi gambar2 baju yang saya dah siapkan sebelum ni ye.

DSCN3431 DSCN3430 DSCN3414 DSCN3404 DSCN3394 DSCN3389 DSCN3388 DSCN3385 DSCN3381 DSCN3348 Baju Jawi Baju Jawi 2

Banyak lagi baju nak tunjuk sebenarnya tapi takut tak muat lak page ni..

Ada jugak gambar testimosi nak tunjuk satu.

Baju Zoo

Siti Norsarifah

Seronok betul budak2 ni dapat baju…bersungguh2 diaorang nyanyi. Terima kasih pada cikgu yang order baju tu.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Oklah…sampai jumpa lagi di lain cerita ye…baiiiiii…
Yang sentiasa bersama anda,

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 27/04/2016, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju kanak-kanak, Baju Kelas and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: