Baju ENZO baru di www.mohcetakbaju.com!

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Kalau sebelum ni saya promote baju brand Gildan, hari ni nak offer kat korang TShirt brand ENZO.

Brand ni antara yang paling banyak mendapat sambutan & paling banyak laku kat tempat kitaorang.

Antara TShirt baru yang kami nak offer kat korang ialah TShirt Muslimah kain jersi, baju Raglan kaler heather red & lain2 TShirt yang baru masuk & belum di promote kat sape2 lagi sebelum ni.

Ini antara baju baru tersebut.

8082 Muslimah Enzo

TShirt muslimah kain jersi. Tapi yang available hari ini(21/07/2016) & sehingga diberitahu ialah yellow & royal blue. 2 warna lagi tu kalau dah ada stok, saya inform nanti.

Selain tu…

8083 Muslimah Enzo

Ini pun muslimah baru jugak. Selain dari muslimah2 sedia ada, sape2 yang nak design baru, inilah dia.

Takpun korang klik pada link bawah ni untuk lihat macam2 TShirt Muslimah yang ada.

KLIK SINI>>>>https://mohcetakbaju.com/baju-muslimah/<<<

2678 Enzo

Sebelum ni baju ni lengan pendek je. Sekarang ni dah ada lengan panjang sekali. Cantik jugak. Dah ada yang order dah. Cer tengok contoh bawah ni.

Baju kod 2678

Baju kod 2678 cetak baju

Pastu bawah ni TShirt Raglan baru. Kaler Heather Red/Maroon.

Ni kaler baru jugak ni. Tak pernah jual sebelum ni. Nak tahu harga, klik link bawah ni & boleh tengok kaler2 lain yang ada sekali.

>>>https://mohcetakbaju.com/katalog-baju/baju-cotton-tc/<<<<

 

1028 Heather Red Enzo

Ini antara baju2 baru brand ENZO yang ada & kami tengah promote sekarang ni.

Kalau nak tengok detail & macam2 lagi jenis baju yang ada, klik kat page Katalog ENZO dibahagian atas nun (bawah header) atau klik MENU kalau guna HP. Pilihlah apa sahaja baju yang anda nak & kalau konfem nak order, sediakan design nak print & kuantiti tempahan. Pastu ikut langkah2 bawah ni :

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok…ni antara gambar2 baju yang kitaorang buat baru2 ni & ini sebahagian je yang saya sempat upload untuk tatapan anda…

cetak baju mrsm

cetak baju mrsm

cetak baju mrsm

Kami banyak dapat order dari student MRSM untuk buat tshirt homeroom diaorang. Ini antara yang kami buat baru2 ni. Kalau ada lagi yang nak order, bagitahu je kami.

tshirt i am

cetak baju kelas

Ni baju group ni tapi diaorang letak I AM & nama kat bahagian depan. Belakang ada print logo &  satu kaler je. Agak mudah & senang untuk di print.

cetak baju group

cetak baju group

cetak baju group

Yang ni pun sempoi jugak. 1 kaler print tapi depan tu saya buat tone kaler untuk yang glowing tu. Belakang 1 kaler print.

Oklah…cam biasa…

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Oklah…jumpa lagi lain kali ye. Baaaaiiiiii…..

Ikhlas Daripada :

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 21/07/2016, in Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju I AM, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: