TShirt Raglan….TShirt lain dari yang lain untuk kelas, group & apa sahaja aktiviti anda!

Hai, Salam Cetak Baju & Salam Bulan Merdeka pada semua,

Apa khabar korang semua? Nampaknya bulan ni dah 8 bulan saya bercuti tanpa gaji daripada kerja full time saya mulai Januari 2016 hingga Disember 2016.

Alhamdulillah…..dalam 8 bulan ni kami sekeluarga mampu survive dengan pendapatan yang agak lumayan dengan bisnes cetak baju ni.

Saya rasa…kemungkinan besar saya akan bersara awal dari pekerjaan saya sebelum ni untuk beri tumpuan 200% pada bisnes kitaorang ni.

Saya mohon doa anda semua supaya semuanya berjalan lancar, dipermudahkan & diberi rezeki yang melimpah ruah lagi dengan bisnes ni & dapatlah kitaorang beri servis yang lebih baik lagi, In Sha Allah.

Oklah….hari ni saya nak promote sikit pasal TShirt Raglan. Tahun lepas dah promote dah tapi tahun ni lagi banyak pilihan yang ada.

Supplier kitaorang tambah lagi design TShirt Raglan ni sebab memang gila2 sambutan untuk baju jenis camni.

Bagi yang belum tahu camane rupa TShirt Raglan tu…ni nak explain sikit.

TShirt Raglan ni, body kaler lain & lengan kaler lain.

Kalau nak lagi paham, tengok antara gambar2 contoh baju Raglan tu untuk tatapan anda.

1028 Heather Red Enzo Raglan

Ada brand Enzo, Gildan & Oren Sport. Ni antara contoh2 TShirt Raglan yang anda boleh pilih ye.

SK 04XX MUSLIMAH RAGLAN oren sport

CT 56XX RAGLAN 3 SUKU oren sport

CT 55XX RAGLAN oren sport

Atas ni brand Oren Sport.

Raglan Enzo 2 copy

Raglan Enzo 1 copy

Raglan Kod 1028 Charcoal Copy

Ni brand Enzo

Hoodie Raglan Matahari copy

Baju Raglan matahari

Ni brand Matahari

KLIK BUTTON DIBAWAH NI UNTUK LIHAT SEMUA CONTOH TSHIRT RAGLAN YANG ADA YE!!!!

KLIK SINI SEKARANG

Ok….kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Bawah ni antara baju2 yang kitaorang pernah print sebelum ni untuk TShirt Raglan ni ye.

Baju Raglan senior

Baju Raglan senior 3

Baju Raglan 4

Baju Raglan 1

tshirt raglan cetak

tshirt I AM Raglan

baju rewang

baju rewang

tshirt cetak doodle

cetak baju

TShirt kelas 6

TShirt kelas 8

Cetak baju Raglan hoodie

Cetak baju Raglan hoodie 2

Ni antara contoh2 TShirt Raglan yang sempat saya upload hari ni. Kalau ikutkan banyak lagi yang ada dalam simpanan ni tapi takut penuh lak blog ni kang……🙂.

Ok….kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Selain daripada tu…banyak juga design DOODLE kalau anda nak order. Design cam bawah ni….

Group Doodle NOMBOR

Group Doodle 3

Group Doodle 2

Group Doodle 1

Korang boleh survey macam2 ada dalam blog ni. Klik kat HOME PAGE, pastu skrol ke bawah2 untuk lihat semua artikel pasal TShirt ni mulai 2010 lagi ye.

Oklah….setakat ni saje dulu buat kali ni. Sampai jumpa lagi….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jumpa lagiiii…..baaaaiii…baaaiiii….

Yang Sentiasa Membantu Anda,

Abg Nik & Kak Salina
0192254028 / 0193643692
adminkomisen@gmail.com

 

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 07/08/2016, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: