Tahun 2016 ada 4 bulan lagi…..bila korang nak buat TShirt kelas, group & macam2 TShirt lagi tahun ini?

Banner TShirt

Hai & Salam Merdeka & Salam Cetak Baju buat semua,

Apa khabar semua? Kitaorang harap korang sentiasa le sihat hendaknya & sentiasa dimurahkan rezeki.

Kalau diikutkan kiraan bulan, ada lebih kurang 4 bulan lagi (Sept, Oktober, November & Disember) untuk Tahun 2016 labuhkan tirainya.

Pada yang bertalu2 bertanya & dah order TShirt group korang, tahniah diucapkan sebab anda telah sediakan satu kenangan indah untuk group korang tahun ni.

Pada yang masih belum buat keputusan & masih lagi berbincang…kitaorang harap, bincanglah cepat2 sebab kalau korang nak pakai baju group tahun ni pun, cuma beberapa bulan lagi.

Macam kurang best sikit sebab dapat pakai baju sedondon sekejap je tahun ni.

Tu lah…dari awal tahun lagi kitaorang dah pesan…kumpul duit awal2, pastu boleh order cepat. Seronok oooo boleh pakai TShirt ramai2 nanti. Samaaaaa je semua.

So, pada korang yang plan nak buat TShirt Group untuk tahun depan, saya cadangkan, plan awal2 supaya tak order last minit.

Kadang2 tu dah dekat dengan event, baru nak order. Saya bukan apa. Takut tak sempat buat nanti. Menyesal korang nanti.

Bagi korang yang nak TShirt lain dari yang lain, klik link bawah ni untuk dapatkan TShirt jenis Raglan. Lain dari yang lain & memang cantik kalau pakai sedondon.

Iklan TShirt Raglan

Ok….kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Ok..bagi anda yang nak tengok bukti sebenar TShirt2 yang kami pernah buat sebelum ni, lihat gambar2 dibawah ni ye.

Tshirt sulam bowling

Gambar Testimoni ARZEAN

Baju ni semua sulam. Geng main bowling. Sulam didada, lengan nama & team bowling. Alhamdulillah…..juara ni. Ada le sikit tempias baju tu……hehehe.

baju korporat sulam

korporat sulam

Sori..gambar blur sikit tapi boleh nampak kan… Baju korporat biasanya kitaorang sulam. Belum pernah print lagi tapi boleh cuba kalau nak.

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Saya percaya…kerja keras & tak mudah patah semangat
sangat penting untuk maintain apa sahaja bisnes anda!

Kerja keraslah anda sehingga satu hari nanti ada orang
datang kepada anda & berkata “Ada kerja kosong tak?”

Jika ada yang bertanya begitu, itu tandanya bisnes
anda telah berjaya….

tshirt doodle

tshirt doodle

Design doodle ni customer sendiri yang lukis tangan & saya edit balik supaya senang nak print. Bagi anda yang nak buat design doodle yang kitaorang ada, korang klik button bawah ni & bagitau kitaorang detail untuk dapatkan harga ye.

Banner Doodle

 

cetak baju

cetak tshirt

Yang ni kitaorang panggil halftone sebab design printing tu kitaorang ambik design asal & halftone kan dia. Half tone tu maknanya design tu ada bintik2 kecik. Bila kita tengok dari jauh, seolah2 design asal. Sebelum ni saya pernah buat print halftone ni. Design cam bawah ni.

tshirt cetak halftone

Macam real kan? Customer bagi gambar macam ala2 lukisan je tapi bila guna teknik halftone, camnilah hasilnya.

TIPS CETAK TSHIRT HARI INI :

Sebelum mencetak TShirt, fikirkan anda yang akan memakai
TShirt tersebut. Mesti anda nak cetakan terbaik kan?

Begitu juga pelanggan. So, ikhlaskan hati & buat sehabis baik
untuk pelanggan anda supaya mereka akan datang kembali
kepada anda selepas ini.

baju rewang bekwoh

tshirt rewang

Ini contoh TShirt Rewang atau bekwoh yang kitaorang print baru2 ni. Design ni pun customer sendiri yang bagi.

Tapi kalau korang nak order TShirt Rewang korang, kitaorang pun ada banyak pilihan design. Cer klik link bawah ni.

Banner Baju Rewang 3

Korang pilih je design mana yang korang nak & bagitau kitaorang untuk tempahan segera ye. Nak hujung tahun ni ramai yang nak kawin. So, boleh dah start order atau promote kat pelanggan korang ni ye.

Oklah…rasanya setakat ni dulu buat kali ni.

Ok….kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Nasihat saya untuk korang…..jangan le tunggu last minit baru nak order ye. Kita tak tahu apa akan jadi akan datang.

Seelok2nya baik order awal supaya tak ada masalah. Percayalah…..korang pasti puas hati & lega bila dapat baju tu awal nanti.

Ok…sampai jumpa lagi korang…baaaaiiii….

Yang Sentiasa Sedia Membantu,

Abg Nik (0192254028) / Kak Salina (0193643692)

 

http://www.mohcetakbaju.com – Dikenali dari Tahun 2010 lagi.

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 30/08/2016, in Baju Company, Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Baju Kerja Kawin @ Rewang, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: