Monthly Archives: January 2020

Cetak TShirt Raglan & Sublimation readymade untuk apa sahaja aktiviti anda atas muka bumi ni….

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Pekabo semua? Kami doakan semua sihat selalu hendaknya.

Jumpa lagi kita dalam blog mohcetakbaju.com yang menceritakan macam2 cerita pasal cetak TShirt online anda.

Hari ni saya nak kongsi ngan korang pasal jenis2 TShirt yang korang boleh pilih untuk buat TShirt design sendiri anda walau dimana sahaja anda berada atas muka bumi ni.

 

Biasanya customer pilih baju plain biasa je.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Apakata kalau korang pilih baju jenis Raglan atau sublimation pulak untuk TShirt korang tahun ni.

Baju sublimation ni bukan yang custom made tapi yang jenis readymade punya.

TShirt sublimation readymade ni murah sikit dari sublimation custom made & cepat siap sebab baju dah siap jahit.

Cumanya…saya risau stok je. Mungkin ada yang tak cukup stok.

Ni antara TShirt2 Raglan yang kami ada & korang boleh pilih.

 

Ni namanya TShirt Raglan….body kaler lain & lengan kaler lain.

Kalau nak tengok lagi TShirt lain, klik kat button bawah ni ye.

 

Bawah ni antara contoh2 TShirt Raglan yang kitaorang pernah print sebelum ni.

Memang sesuai sangat untuk korang yang cari baju yang sedikit berkualiti & lain dari yang lain.

 

 

 

 

 

 

TShirt raglan ni ada 2 jenis….cotton & microfiber.

Pilih je mana satu yang korang nak.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Selain daripada TShirt jenis Raglan…kitaorang juga ada sediakan TShirt sublimation readymade yang korang boleh pilih.

Ni antara TShirt sublimation yang kitaorang ada.

 

Ni namanya TShirt sublimation.

Dah ada corak siap & pilih je mana yang berkenan.

Klik link bawah ni untuk pilih TShirt Sublimation yang kami ada.

 

Ni antara contoh2 baju sublimation yang saya pernah buat sebelum ni.

 

 

Ni antara TShirt2 raglan & sublimation yang saya boleh rekemen kat korang untuk buat apa sahaja aktiviti atas muka bumi ni.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Ada apa2 nak tanya..wasap je ikut nombor kat atas ni ye.

Sampai jumpa lagi…

Abg Nik & Kak Salina

Jom start Tahun 2020 ni dengan Cetak TShirt Kelas & TShirt Batch anda!

 

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Selamat menyambut Tahun 2020 dari kami di http://www.mohcetakbaju.com.

Alhamdulillah…Tahun 2020 merupakan Tahun ke 10 kami menyediakan TShirt untuk apa sahaja aktiviti customer kami sejak Tahun 2010.

Syukur sangat2 kepada Allah kerana dengan izin-Nya kami dapat bertahan sehingga kini.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Ok…hari ni saya nak kongsi dengan semua antara TShirt2 yang biasa customer tempah di awal2 tahun ni.

Antaranya design TShirt kelas, TShirt batch, TShirt sukan sekolah dll.

Design2 TShirt ni memang biasa customer order di awal Januari setiap tahun sebab nanti boleh pakai lama sikit sampai hujung tahun.

Kalau tak percaya….cuba tengok gambar2 diaorang yang seronok pakai TShirt kelas ni sebelum2 ni….

Ni antara gambar2 customer yang seronok posing dengan design TShirt kelas sendiri.

Kalau nak dikumpulkan design TShirt kelas dari awal dulu (2010) hingga sekarang…ada macam2 stail design baju yang customer kitaorang buat.

 

Start dari print atas meja makan hinggalah meja printing biasa.

 

Ni antara design2 tshirt kelas dulu2 masa start buat bisnes dulu.

Cer tengok meja printing & cara nak keringkan design tu…kena tegakkan papan baju macam tu, baru boleh cepat kering.

Ni antara sebahagian daripada beberapa ratus ribu helai baju yang kami dah siapkan sebelum ni.

Pastu…Alhamdulillah..start 2014, papan meja dah lebih tersusun & cepat sikit nak print.

Kedai pun kami besarkan lagi supaya dapat siapkan banyak order sekali print macam bawah ni….

 

Ni juga antara sebahagian gambar TShirt kelas yang kami pernah buat sebelum ni dengan gunakan meja printing baru yang lebih tersusun.

Bagi yang rasa macam pening nak buat design TShirt Kelas ni….kami ada sediakan 2 pilihan untuk anda.

Design Readymade yang kami sendiri sediakan dan kami boleh terus print atas baju.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Anda juga boleh buat design sendiri ikut selera masing2.

  1.  KLIK SINI untuk pilih design TShirt Kelas yang kami sediakan atau klik gambar dibawah.

 

 

 

2.  KLIK SINI untuk buat design TShirt Kelas anda sendiri ikut citarasa anda sendiri…

 

Anda ada 2 pilihan iaitu pilih design TShirt kami atau buat design sendiri.

Bagitahu kami jika anda bersedia nak tempah TShirt dengan kami ye…

 

 


 

TSHIRT BARU BRAND ENZO

Tahun 2020 ni ada beberapa company supplier baju perkenalkan TShirt baru mereka.

Salah satunya brand Enzo.

Berikut adalah antara baju2 baru yang anda boleh tempah dengan kami….

Anda boleh pilih disini atau KLIK SINI untuk lihat banyak lagi TShirt brand Enzo yang ada.

Selain daripada baju Enzo, kami jugak ada brand2 lain yang anda boleh pilih….

oren sport

KATALOG OREN SPORT

 

KATALOG GILDAN

 

KATALOG ARORASPORT

 

KATALOG 4SQUARE

 

Ni antara katalog2 baju yang kami ada. Pilih je mana yang anda nak untuk pilihan TShirt Kelas & batch anda ye.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

 

%d bloggers like this: