Lihat betapa banyaknya pilihan TShirt untuk korang pilih kat sini!

 

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua?

Harap2 semua berada dalam keadaan sihat walafiat sentiasa ye.

Jika korang masih mencari TShirt untuk aktiviti korang, cuba consider untuk pilihnya disini sebab kalau korang nak tahu, kami bukan je sediakan baju untuk dicetak tapi ada banyak pilihan warna untuk korang pilih.

BRAND GILDAN

Sebagai contohnya…baju brand Gildan. Ada 34 pilihan warna untuk korang pilih.

Bayangkanlah korang buat aktiviti korang dengan gunakan warna baju yang lain dari yang lain.

Ada 34 jenis warna yang korang boleh pilih & jadikan TShirt kenangan korang sepanjang hidup.

Ni baru Gildan. Belum brand lain lagi.

Kalau korang nak tengok warna baju tu dengan lebih dekat…KLIK SINI sekarang!

Korang boleh tengok warna2 baju yang ada dengan lebih dekat.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jika korang nak tahu lebih detail tentang kod baju 76000 brand Gildan ni, sini saya tunjuk spesifikasi dia.

Baju cotton Gildan ni tebal sikit dalam 180gsm.

Banyak jugak menjadi pilihan ramai sebab pilihan warna yang banyak & kualiti kain yang agak selesa dipakai untuk apa sahaja aktiviti korang.

Tapi kalau tak faham, boleh tanya saya terus ye.

Nak tengok pilihan baju GILDAN lain lagi…KLIK BUTTON bawah ni SEKARANG!

 

 

 

BRAND 4SQUARE

Tapi kalau korang nak yang jugak banyak pilihan warna tapi nak agak murah sikit, saya suggest baju brand 4square.

Yang ni pilihan baju brand 4square.

Ada 29 pilihan warna tapi apa2 pun korang kena tanya saya dulu ye sebab takut ada warna yang tak ada stok.

Tshirt 4square ni juga 100% cotton macam baju Gildan tapi berat lebih ringan sebab dia 160gsm.

Sesuai sangat untuk korang yang nak buat aktiviti tapi nak bajet lebih murah.

Kain dia pun ok jugak…tak nipis & tak tebal. Ngam2 je..

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Baju 4square ni pun ada baju budak & baju lengan panjang. Sesuai kalau buat baju grup untuk semua orang dalam grup korang.

Klik BUTTON BAWAH ni untuk lihat contoh baju 4square lain yang ada…

 

BRAND OREN SPORT

Brand Oren Sport ada banyak pilihan warna untuk baju roundneck.

Untuk baju biasa 160gsm ada 14 pilihan warna & yang tebal sikit 200gsm ada 12 pilihan warna.

Tak ke rambang mata nak pilih tu.

Ada macam2 warna korang boleh pilih.

Mungkin korang boleh pilih tema lain sikit untuk hari keluarga tahun ni ke atau TShirt rewang tahun ni ke….

Asyik2 hitam, merah, hijau…tak bosan ke?

Sesekali cuba lak warna yang lain dari yang lain. Tak lah sama dengan orang lain nanti.

Sure jadi kenangan seumur hidup nanti.

Kalau rasa nak tengok baju jenis lain kat katalog Oren Sport ni…klik je BUTTON bawah ni ye.

 

BRAND ENZO

Last sekali cer tengok TShirt cotton roundneck brand Enzo lak.

Ada 12 pilihan warna untuk TShirt biasa kod 3000 & ada 6 pilihan warna untuk yang tebal sikit kod 1000.

Apa yang membezakan kedua2 baju ni ialah ketebalan kain dia.

Kod 1000 tebal lagi dari kod 3000.

Ada macam2 pilihan warna untuk korang pilih sebenarnya.

So..jangan kata abang tak payung…abang dah payung ni.

Ada macam2 pilihan warna yang korang boleh pilih & semuanya readystock. Standby je untuk di order.

Kalau rasa nak pilih TShirt Enzo lain, klik je BUTTON bawah ni untuk lihat macam2 lagi stail baju yang ada.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Oklah…..hari ni cam biasa, apa cerita cetak baju kitaorang ye?

Ini antara customer2 yang dah order dengan saya baru ni & diaorang sangat puashati dengan servis kami…Alhamdulillah.

Apa yang saya tunjuk ni nak bagi korang lebih konfiden dengan kami sebab bukan semua peniaga kat luar nun memang betul2 jujur nak buat bisnes.

So..adanya bukti macam atas ni, sekurang2nya korang akan lebih konfiden dengan kami nanti..In Sha Allah.

 

Ni antara TShirt2 yang saya siapkan baru2 ni. Gambar Bob Marley guna teknik halftone.

Kalau tengok gambar tu memang sebijik macam asal. Tapi kalau dekat2 macam ada dot dot dot..yang tu yang buat gambar tu sebijik macam asal.

Memang sempoi. Guna baju putih print hitam. Kalau baju hitam, mesti kena buat base putih dulu, baru cantik.

Yang ni baju hitam print GOLD. Gold ni mahal sikit dari print biasa sebab kena guna special dye.

Tapi ok je kalau korang nak buat pun.

Yang ni baju Family Day. Customer reka sendiri design tu. Simple je sebab 2 kaler print je.

Yang ni pun customer sendiri reka design tu & saya just print je. Kebelakangan ni memang banyak baju family day yang kitaorang print.

Yang ni baju family day jugak. 2 kaler print atas baju warna turquoise.

Print warna biru & oren.

Hasilnya jadi macam atas ni. Cantik jugak kombinasi warna ni atas baju turquoise tu.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok..setakat ni jelah dulu ye.

Lain kali kita jumpa lagi ye….baaiiii….baaiiii….

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 19/02/2018, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: