Korang tengah cari baju jersi lengan panjang ke? Cer tengok ni…..

Hai & Salam Cetak baju pada korang semua,

Apa khabar? Aku tanya apa kabaaaarrr….semuaaaa…?

Kitaorang doakan korang sentiasa sihat sokmo. Kita doakan orang, In Sha Allah, berbalik kat kita balik nanti.

Hari ni straight to the point lah….sebelum ni, ramai betul customer terutamanya customer perempuan cari baju kain jersi lengan panjang. Alhamdulillah…kesedaran nak menutup aurat tu ada.

So, setelah berpusing2 cari baju lengan panjang tu, saya jumpa satu company ni iaitu arorasport.

Tapi saya hanya promote baju2 tertentu je sebab sebelum ni pernah promote tapi masalah stok pulak. Nanti kesian kat customer.

Yang ini pun saya cuba dulu. Kalau ada masalah stok jugak, maknanya saya terpaksa berhenti jugak promote nanti.

Cuma nak bagitau….baju jersi lengan panjang ni, untuk permulaan, saya terima 10 lai ke atas dulu. Kalau sambutan menggalakkan, saya akan turunkan kepada 5 lai ke atas nanti.

Bukan sekadar lengan panjang biasa tapi ada juga baju muslimah kain cotton yang saya nak promote ni.

So, sape2 yang berminat nak order, cam biasa lah ye…

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Ini design baju yang saya katakan tu ye….

baju lengan panjang jersi perempuan arorasport baju netball arorasport muslimah arorasport Muslimah arorasport muslimah arorasport baju microfober arorasport baju jersi arorasport baju jersi lengan panjang arorasport baju jersi lengan panjang

Ok…kalau nak order bagitau ye…

Selain daripada baju diatas, saya juga ada jual baju Raglan lengan 3 suku, body putih lengan hitam & body grey lengan hitam.

Bawah ni antara baju2 yang saya dah print sebelum ni untuk tatapan korang….

Baju Raglan senior

Baju Raglan senior 2

 

Baju Raglan senior 1

Baju Raglan senior 3

 

Ni baju Raglan print Senior kat depan. Banyak yang order camni terutamanya senior2 yang dah tahun akhir kat sekolah, kolej, U dll.

Belakang 2 kaler print & depan 1 kaler. Simple je tapi penuh makna & kenangan.

Selain daripada tu….

Baju Raglan 4

Yang ni print 3 kaler. Putih, hitam & merah. Sori…gambar blur skit sebab ambik gambar guna handphone. Yang ni print guna locking. So, sharp sikit dia punya design.

Baju Raglan 1

Baju Raglan 3

Baju Raglan 2

Yang ni pun sempoi je. Semua design customer bagi. Memang cantik betul. 2 kaler depan & 2 kaler belakang. Memang masuk kaler dia.

Selain daripada tshirt Raglan lengan 3 suku, kitaorang ada jugak jual baju Raglan lengan pendek cam bawah ni.

Kod 1028 Raglan Enzo

Baju Raglan Baseball Tee GILDAN

Ni antara baju yang kitaorang print untuk baju Raglan tu…

Baju Raglan enzo 2

Baju Raglan enzo

Ni just 1 kaler print je. Cuma nak tunjukkan gambar baju tu je.

Maknanya….macam2 pilihan baju yang ada dalam blog kitaorang ni.

Cumanya..kalau memang nak design baju sendiri & jahit lain, saya hanya terima 50 helai ke atas je sebab kos buat baju ni bukan murah sebenarnya. Nanti nak cover GST lagi. Kos pos lagi. Tu yang ambik banyak2 sekali tu.

Oklah…setakat ni dulu buat kali ni. Bagi sesiapa yang nak order TShirt jersi lengan panjang, korang bolehlah mula buat tempahan sekarang. Takut stok habis kang.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Jumpa lagi korang….baaaiiiii.

Yang Ikhlas Membantu,

Abang Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com
www.cetaktee.com
www.mohcetakbajuIAM.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 26/04/2015, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: